Ana içeriğe atla

Lay'in Filmi ''The Baby From Universe/Oh My God'' Hakkında Baidu Özeti~


Başroller

  • Chen Xue Dong (陈学冬) - Chen Mo (晨默) rolünde. 
  • Zhang Yixing (张 艺 兴) - Le Yi (

    乐意) rolünde 
  • Li Xiaolu (李小璐) - Lu Mi Jia (鹿米嘉) rolünde.
  • Jiang Xia (姜雯) - Mo Han (墨涵) rolünde.

Chen Mo (Chen Xue Dong) küçükken anne ve babasını bir araba kazasında kaybetmeyi bizzat deneyimlemiş biri. Küçük Le Yi (Zhang Yixing) ile ayrılmaz bir ikili olarak birlikte büyürler. 

Le Yi yavaş yavaş olgunlaşırken Lu Mi Jia'yı (Li Xiao Lu) tanır ve ondan hoşlanmaya başlar. Lu Mi Jia'nın arkadaşı Mo Han (Jiang Xia) araba kazası gölgesinde kalmış kadınlarla münasebet kurmayı reddeden Chen Mo'nun yanında kararlılıkla saplanıp kalır. 

Lu Mi Jia, Le Yi'nin hayatına girdiğinde Chen Mo ve Le Yi'nin ayrılmaz ilişkisi  yavaş yavaş Lu Mi Jia'nın rahatsız hissetmesine sebep olur. Diğer yandan Mo Han, ailesinin uzun yıllar önce doğduğunda kendisi için ayarladığı evliliği reddeder ve aynı zamanda Chen Mo ile mutluluğunu sürdürmek için çok çabalar. Le Yi hiç değişmeden Chen Mo'nun yanında ona bağlı kalmaya devam eder. 

Lu Mi Jia bir gün onun sınırlarını zorlayınca Le Yi ona kendisinin ve ailesinin Chen Mo'nun ailesinin ölümüne sebep olan kazada dolaylı olarak suçlu olabileceğini söyler. Ne yazıkki bu bilgi Chen Mo'ya sızdırılır. Chen Mo, daima kendi kanından kardeşi gibi gördüğü Le Yi'nin geçmişteki kazadan dolayı hissettiği suçluluk duygusu yüzünden kendisine geri ödeme yapmaya çalıştığını (bu yüzden ayrılmaksızın yanında kaldığını) anlar. Aynı zamanda, Mo Han kesintisiz devam eden uğraşlarının Chen Mo tarafından reddedilip durması yüzünden bunalıma girer. Sonunda Mo Han ailesinin kendisi için düzenlediği evliliği kabul etmeye karar verdiğinde bu aileler arası kararlaştırılan evliliğin Chen Mo ile olduğunu keşfeder. 

Bu donuk kafa karıştırıcı ilişkilerin ortasında gökyüzünden gelen özel güçleri olan bir çocuk bu dört kişinin hayatlarında belirir. Bu çocuğun gelişi onlara her tür olayı da beraberinde getirir- tesadüfi olaylar, moral bozan olaylar, komik olaylar- ve onları hayatlarında bir yolculuğa çıkararak aşkı anlamalarına yardımcı olur. 

*-*-*-*-*-*

Yixing'in filmdeki isminin (乐意anlamı ''-için mutluyum''. Cümleyle örneklersek;  我很乐意为你做这件事 (Bunu senin için yaptığım için çok mutluyum.) 

Adı ''从天儿降'' olan film çeşitli kaynaklarda resmi olarak, ''Evrenden Gelen Bebek /The Baby From Universe'' ya da ''Aman Tanrım/ Oh My God'' olarak çevriliyor.

Ç/N: Filmin konusunda, ana hatlarıyla değişmeler olmuş olabilir ya da sahneler çıkarılmış olabilir. Her ne kadar kaynak güvenilir olsa da değişme ihtimalini göz önünde bulundurunuz. Ayrıca lütfen çevirileri kaynak belirterek alınız. Teşekkürler

Trans cr: Laymerence
Çeviri: Mira
Orjinal Kaynak: Baidu

Yorumlar

  1. Inanmiyorum ya Lu Mi jia kim niye ondan hoşlaniyon sen ya? Abi bu nasil film niye hoslaniyon çocuk ağğğ >_<

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık