Ana içeriğe atla

Zhang Yixing Hakkında Bilmeniz Gereken Birkaç Şey

SM, Yixing’in 2017 EXO Geridönüşü’nde yer alamayacağını duyurduğundan beri, bazı hayranların Yixing’in solo aktiviteleri hakkında şüpheleri olduğunu ve Yixing’i kendi kariyerini her şeyin üstünde tuttuğu yönünde suçladığını görüyoruz.
Yixing’in bilgi eksikliği sebebiyle uzun süre suçlandığının, itham edildiğinin farkına vardık.
Bu sebeple, bu gönderide Yixing’in asıl durumunu ve uluslararası hayranların Yixing & SM hakkında anlamadığı bazı şeyleri çeşitli noktalardan açıklığa kavuşturmak istiyoruz.
Lütfen vurguladığımız tüm bilgilerin kanıtlara dayandığını dikkate alın.
1. Onu önceliği grup aktivitelerine vermesi gerektiğini söyleyerek itham edenler:
Birinci fotoğrafa bakın, SM CEO’sunun röportajına göre sözleşmesi ve SM’in EXO-M için yapmış olduğu asıl plan Yixing’in Çin esaslı çalışmasını gerektiriyor.
2. Solo programı dolayısıyla suçlamalarda bulunanlar:
İkinci fotoğrafa bakın, [Açık kanıtlarla EXO’nun 2015 Fiji fotoğraf çekimi]. Haberleri yayınlayan daima SM oldu ve şu apaçık ortada ki grup aktivitelerine katılıp katılmayacağı kararı hiçbir zaman Zhang Yixing’e ait olmadı.
Buna ek olarak, yurt dışı aktiviteleri esas olarak tümüyle SM’in kontrolü altında ve Çin’deki aktiviteleri de SM’in gözetimi altında. Örneğin geçen seferki Japonya FOD basın konferansı ve birkaç gün önceki Paris seyahatine SM personellerinin eşlik ettiği görüldü. Yixing’in tüm aktivitelerinin tümüyle SM tarafından düzenlendiğini varsayabiliriz. Onun kendi kariyerini her şeyin üstünde tuttuğu yönündeki şikayetler makul değildir.
3. Onun Weibo’sunda hiç gruptan söz etmediğini söyleyenler, lütfen üçüncü fotoğrafa bakın, şu anda Çin’de iyi tanınan popüler bir sanatçı olarak Weibo anasayfası hâlâ EXOL hayran kulübü fotoğrafını en görünür yerde tutuyor. Bunun açıklamaya yeterli olduğunu düşünüyoruz.
4. Çin ve Kore arasındaki gerginlik hâlâ mevcut ve daha iyiye gittiğini gösteren bir belirti yok. Diğer yandan, Çin eğlence sektörü şu sıralar bir yeniden düzenleme kanunu ile yüz yüze. Yixing’in durumu Çin piyasasında başından beri yerel bir şirketin yardımı olmaksızın hiç de kolay değil. Çinli hayranlar olarak yalnızca uluslararası hayranların söz konusu Yixing’in durumu olduğunda verilen detaylarla daha rasyonel olabileceğini umuyoruz. Lütfen yargılamadan , suçlamadan önce bir düşünün ve ona saldırmayın o zaten her iki yandan da büyük baskı altında. Ona güvenin hepimiz biliyoruz ki o bu güvene değer.

Fotoğraflar:
Fotoğrafta yazanlar:

SM Çin piyasasına tüm doğrultularda giriş yapıyor

Zhang Yixing'in stüdyosunun kurulmasına yönelik cevap verdi: Bir istisna değil

Sanatçıların SM'den ayrılmak için açtığı davalar sonrası, SM Çin piyasasındaki stratejilerini değiştirdi. Bu durum, hâlâ Çinli üyeleri olan F(x) ve EXO'yu da kapsıyor. EXO'nun EXO-K'i Kore piyasası ve EXO-M'i Çin piyasası için planlanmıştı. 3 EXO üyesinin tek taraflı olarak SM ile sözleşmelerine son vermelerinin ardından gupta kalan tek üye Zhang Yixing oldu ve SM, Çin'de ona bir stüdyo kurdu.

Fakat SM'in şu anki CEO'su Kim, Zhang Yixing'in stüdyosunun sözleşme sonlandırmalarının bir sonucu olmadığını söyledi. Hepsi, sözleşmeye göre "Zhang Yixing bir EXO-M üyesi olarak asıl plan doğrultusunda Çin'de çalışması gerektiğinden" gerçekleşti.



Fiji Fotoğraf Çekimi Hakkında

13 Eylül 2015, Yixing Kore'ye gitti. Havaalanı fotoğrafları kolayca bulunabilir.

20 Eylül 2015 EXO, Fiji fotoğraf çekimi için Kore'den ayrıldı. Bu sırada Zhang Yixing'in bu fotoğraf çekimini solo programı kaçırdığı yönünde haber paylaşıldı.

Bununla birlikte Yixing'in Weibo hesabı gösteriyor ki o, tüm bu süre boyunca Kore'deydi ve yurtta kaldı, Go Fighting'i internette nereden izleyebileceğini soruyordu. Hiçbir yere gitmedi.

24 Eylül 2015'e kadar, Zhang Yixing'in Instagram hesabı gösterdi ki o tüm bu zaman boyunca Kore'de şarkı besteliyordu.

Sözde solo program buydu.

25 Eylül 2015, diğer EXO üyeleri FIJI fotoğraf çekimlerini bitirip Kore'ye vardılar. Instagram'da bu görüldü.

Bu, grup aktivitesini kaçırma sebebi olarak gösterilen "SOLO programın" aslında SM kararına dayandığının doğrudan kanıtlarından biri.


Trans cr. weibotranslate
Çeviri: Layixingturkey

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık