Ana içeriğe atla

[WEIBO] Duygulandıran Lay & Baek Anları

  • Overall: +7202
[+867] Baekhyun zor zamanlar geçirirken Yixing daima onun yanındaydı, onu havaalanlarında gülümsetirdi. Aralarındaki yakınlık yalnızca göstermelik değil, bu her iki yönde hareket eden "Bana iyi davranırsan sana iyi davranırım." ilişkisi. 'Çiftler' arasında en çok Baekxing'i seviyorum, büyük abi ve küçük kardeşin birbirine destek olması gerçekten kalp ısıtıcı, hayranlar da aynı şekilde birbirleriyle iyi geçiniyorlar. Lao Zhang Byun Baekhyun'u hoş tutuyor. Hyun hayranları bunu görebilir. 

[+613] Bu çifti gerçekten çok seviyorum, Yixing normalde konuşkan değil, yabancı bir ülkede, yurtdışında olduğunda ona sıcacık hissettirecek gün ışığına yanında ihtiyacı var. 

[+578] Baekhyun şu anda Lay'in bireysel hayranı, PCY weibo takibi talep etti ama reddedildi, hatta o (Baekhyun) gururla Weibo'nun otomatik takip edilen hesabını takipten çıkardı. (Ç/N: Baekhyun Weibo'da yalnızca Lay'i takip ediyor, bundan söz ediliyor) 

[+465] Baekxing aynı acılardan geçmiş kardeşler, onların yakınlığından şüphe etmeye yer yok. 

[+404] İlk tanışmaları sorunsuz gitmedi, Xing ona "Lütfen dışarı çık." dedi. Daha sonradan aralarındaki ilişkinin bu kadar yakın olacağını kim bilebilirdi, Baekhyun "Lay-ge benim ilk hayranım." (Ç/N: Weibo'da kendisini ilk o takip ettiği için) dedi.  Hayranları Yixing'e doğum günü şarkısı söylemeleri için organize etmek ve onlara öncülük etmek için sıkı çalıştı, işte bizim küçük meleğimiz. 

[+349] Showtime'da Yixing'in en çok gitmek istediği yerin Baekhyun'un büyükannesinin evi olduğunu söylediğini hatırlıyorum. 

[+329] EXO'da Yixing'in Baibai'me samimi davrandığını hissediyorum. Hayranlar da uyumlu. Bu müthiş. 

[+301] Bence çoğu insan bu çiftten nefret etmiyor, bu samimi. 

[+252] Yixing de Baekhyun'a çok yardımcı oldu, Baekhyun zor zamanlar geçirirken o daima onu destekledi...Ben Yixing'in bireysel hayranı olsam da grupta Baekhyun'dan hiç de nefret edemiyorum.

[+264] Yixing'in zor zamanlarında yanında biri olduğu için minnettarım.  

[+231] Baekhyun gerçekten idol olmak için yaratılmış, yüksek EQ (duygusal zeka) ve IQ sahibi, insanlara nasıl davranacağını iyi biliyor, başkalarını nasıl düşüneceğini iyi biliyor, nasıl konuşulacağını iyi biliyor! (Yixing Korece konuşurken) ona sevgi dolu bir şekilde ipuçları veriyor. Melek Takımı. 

[+207] Bir programda Yixing de kalbine en çok dokunan kişinin Baekhyun olduğunu söylemişti. Baekhyun Yixing'e, "Gege, son zamanlarda yorgun olmalısın, yorulduysan sorun değil. Sıkı çalışman gerekiyor, çünkü bu yolu sen seçtin bu yüzden sıkı çalışmaya devam et. Hepimiz seni destekliyoruz, gege çünkü sen en iyisisin." demiş. Ayrıca Yixing "İnsanların yakınlıkları 100 üzerinden değerlendiriliyorsa o hâlde Baekhyun ve benim yakınlığım 120." demişti. 

[+164] Baekhyun'u gerçekten seviyorum, çok içten ve sevgi dolu, Yixing onunlayken rahat ve şirin oluyor.

Gönderiye Eklenen Lay&Baek Anlarından Birkaçı


 (Lay'i öne çıkması için itiyor)


 (Şarkıdan bir kesit söylerken mikrofonu Lay'e tutuyor ve bakarak söylüyor)


 (Lay konserde söylemek istediği şeyi Baek'e söylüyor, o Lay için tercüme ediyor)


 (Baekhyun Lay'in mikrofonunu düzeltiyor.)


 (Sing For You showcasede Lay 2016 için dileğini söylerken duygulanmış ve gözleri dolduğu için sahne arkasına gitmişti. Baekhyun Lay'in durumunu açıklamak için şunları söyledi : "Lay hyung Çin programlarıyla meşgul bu yüzden üyelerle çok fazla vakit geçiremiyor ve mahcup hissediyor, aslında öyle hissetmesine gerek yok. Lay hyung yumuşacık kalbi olan biri.)


 (Baekhyun: Ah evet! Ve ilk takipçim Lay hyung )


(Soru: Hangi üye Lucky One konseptine en iyi uyuyor?
Baek Lay'i işaret eder. )


(Lay 'pişik' kelimesinin Korecesini anlamadığı için Baek'ten açıklamasını istiyor.)

,

(Baek, Lay'in doğum gününde hayranları doğum günü şarkısını söylemeleri için teşvik ediyor ve koro şefiymiş gibi davranarak elini kolunu sallıyor.)

ENG: knetsonbaekhyun
TR: Mira

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık