Ana içeriğe atla

[ETKİNLİK!!!!] Yixing İçin 2015 Doğum Günü Projesi~




Proje CaptureLay'e ait. Biz sadece Türk Xing Mi ve EXO-Llerin de katılım gösterebilmesi için duyuruyoruz. 
Tema: Seninle 107 İz/Yol
DETAYLAR:
🔴 Bize memleketinizin ya da ziyaret ettiğiniz yerlerin fotoğrafını gönderin. Fotoğraflar sizin tarafınızdan çekilmiş olmalı. Takımımız en iyi 107 fotoğrafı seçecek ve fanart takımımız bu fotoğraflara Yixing'i çizecek. Bu fotoğraflar bir 'photobook (fotoğraf kitabı)'ta toplanıp doğum günü hediyesi olarak Yixing'e gönderilecek.
Yixing'e "Dünyanın her yanından XingMilerin onu desteklediği" mesajını iletmek istiyoruz. Katılan 'Xing Mi'ler fotoğraf hakkında, ülkesi hakkında kısa açıklama ya da Yixing'e mesajını ekleyebilirler. Alt açıklama olarak photobooka ekleyeceğiz.
FOTOĞRAFLARIN NİTELİKLERİ
 3. kişi veya kurumlara ait unsurlar, materyaller barındırmamalı. Başkasından alınmış olmamalı fotoğraf bizzat sizin tarafınızdan çekilmiş size ait olmalı.
 Şehir fotoğrafları, kültürel yemekler, hayvanlar tercih edilebilir. Selfie ya da hayranların kendi fotoğrafları OLMASIN!
Müstehcen, provokatif, onur kırıcı, cinsellik içeren bunun yanısıra sakıncalı ve münasebetsiz fotoğraflar olmasın.
 Fotoğraf sahibi belirtilmiş olacak ama CaptureLay'in seçilen fotoğraflar üzerinde düzenleme yapma hakkı var.
 Minimum çözünürlük 1920x1400 , 300 inç ve üstü. Filigran olmasın.
 Gönderilecek fotoğraflar daha önce herhangi bir yarışmada yer almış ya da ödül kazanmış fotoğraflar olmasın.
NASIL GÖNDERİLECEK?!!
⏩ capturelay107@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.
🔸 Mail İçeriği: Minimum 1920x1400 çözünürlük 300 inçteki RAW resim.
🔸(Ingilizce olarak) kısaca açıklama ve mesaj (en fazla 107 kelime olabilir)
Örneğin; "I'm Xing Mi, i'm here, this is ( o yerin adı)"
🔸 Sosyal medya hesabınızı da ekleyin (Lütfen Twitter/IG/Tumblr hangisiyse belirtin)
⏩ 107 fotoğrafı seçeceğiz ve çizim yapmaya başlaması için fanart takımımız arasında paylaştıracağız. (Fotoğraf için yazdığınız) tanıtım Mandarin'e çevrilecek.
⏩ 23 Haziran 2015'ten itibaren düzenlemesi biten fotoğrafları IG/Twitter/Tumblr/Weibo üzerinde paylaşmaya başlayacağız. Fotoğraf sahibinin ve düzenleme yapanın adı belirtilecek.
⏩ Seçilen fotoğraflarda orjinal çalışmanın elektronik bir kopyasını size göndereceğiz.
⏩ 107 gün sonra tüm fotoğraflar toparlanmış ve doğum günü hediyesi olarak Yixing'e gönderilmiş olacak.
SÜRE!!
🔴 Fotoğrafların teslimi bilgilendirme yapıldığı andan itibaren başlayacak ve 15 Haziran tarihine kadar sürecek.
!!!!Sorularınız olursa capturelay107@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Önemli!!!

Bir takipçimizin isteği üzerine CaptureLay'e mail atıp Türkiye'den gönderilecek olan fotoğrafları onlar adına topluca (her birinizin mesajını, sosyal medya hesabını ayrı ayrı ekleyerek tabiki) gönderebilir miyim diye sordum.  Evet gönderebilirsin dedi. Ayrıca herkes illaki bir fotoğraf değil birkaç fotoğraf gönderebilirmiş ama fotoğraf bir mekan bir yiyecek bir hayvan fotoğrafı olabilir sizin de içinde oldugunuz bir fotoğraf OLMAZ.

 Çünkü o boş fotoğrafa fanartistleri Lay'i çizecek. Örnek fotoğrafımız yukarıda, bakabilirsiniz. Ayrıca eğer ilgilenen, fanart konusunda iyi olanlar varsa bizimle iletişime geçip bu çalışma için ekipte yer alabilir dedi. Anlamadığınız bir noktayı sorun mutlaka ve unutmayın son tarih 15 Haziran! Çalışmaların en iyi şekilde yapılması için çok daha önce teslim edebilmek önemli diye de hatırlatmada bulundu. Yani ne kadar erken gönderirseniz o kadar iyi. 

Göndereceğiniz fotoğrafa açıklama olarak eklenecek mesajınızı, yerin adını vs 107 kelimeyi geçmeyecek şekilde yazıp göndereceksiniz ve tabi sosyal medya hesap adınızı da vereceksiniz (tumblr, ig, twitter olduğunu belirterek) çünkü seçilirse üzerinde işlem yapılan fotoğrafınız yayınlandığında etiketleneceksiniz.

Son olarak bilgileri incelerken dikkat ettim de fotoğrafın RAW olmasını istiyorlar bu da ileri düzey bir fotoğraf makinesi gerektiriyor yanlış bilmiyorsam. RAW hali fotoğrafın ham hali üzerinde düzenleme yapılmamış halidir hatta fotoğrafçılık yarışmalarında hep kurul RAW halini ister fotoğrafın. Demek istediğim fotoğrafı RAW formatı barındıran bir fotoğraf makinesi ile çekmeniz gerekiyor. Fotoğrafların kalitesi düşmesin diye mail aracılığıyla göndermeniz daha iyi olur. Direkt CaptureLay'e atacaklar için bilgiler yukarıda bana atmak isteyen olursa da ''singmira0710@gmail.com'' adresine konu kısmına ''107 Trails With You'' yazarak gönderebilirler. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık