Ana içeriğe atla

Lay FashionModels Röportajı~

 Soru: Genel prensip olarak giyim tarzın nedir?

Cevap: Dolabım daha çok siyah ve beyazlarla dolu, çoğu sade bir tarzda. En fazla giydiğim kıyafetler atlet ve tişörtler. 

 Soru: Resmi kıyafetle sportif ayakkabıların eşleşmesine ilişkin sahip olduğun anlayış nedir?

Cevap: Ben Kore'de stajyerken, stilistimizle genellikle etkileşim içinde olurdum. Tüm hislere ve tüm eşleştirmelerin bana uygun olup olmadığına fazlasıyla önem verdiğimi düşünüyorum. Ben rahat bir tarzdan hoşlanıyorum. Dolayısıyla, tişört giydiğimde yakasını keserim çünkü boynuma yapışmış hissi çok rahatsız edici. Bana boğucu his veren kıyafetlerden hoşlanmıyorum. 

 Soru: Yeni jenerasyon içinde genç bir lider olarak, geleneklere ilişkin bir atılımın var mı, cüretkar fikirlere ya da faaliyetlere sahip misin? 

Cevap: Aslında 90lardan sonra doğanların, çok çalışkan insanların yer aldığı bir jenerasyon olduğunu düşünüyorum. Yanımdaki kardeşlerim, hayalleri için sıkı çalışan, sıkı mücadele eden insanlar. Ben de bir çok alanda gelişim gösterebilmeyi umuyorum. Çin'de kişisel stüdyom kuruldu ve EXO'nun konser turu olacak, ''Go Fighting'' programında yer almaya devam edeceğim aynı zamanda yeni filmler de olacak. Umarım herkes tüm bunları merakla bekler. 

 Soru: Senin gibi, meşgul bir ünlü olarak her gün şehirde bir macera gibi hissettirir. Farklı roller arasında değişim yapmak ve farklı yerlere gitmek...Farklı görevlerle karşı karşıya geldiğinde, onlarla nasıl kolayca yüzleşirsin?

Cevap: Bana göre, her gün yeni insanlarla tanışabilmek, yeni işleri tamamlayabilmek ve yeni meydan okumaları kabul edebilmek, çok mutluluk verici. Ayrıca onlarla (görevlerle) yüzleşmek için sıkı çalışacağım ve bu işleri özenle sebat ederek bitireceğim. 

 Soru: Genellikle ne tür egzersiz yapmaktan hoşlanırsın? Ya da vücudunu formda tutmak için yaptığın antremanlar (nedir)?

Cevap:Genellikle, sürekli olarak egzersiz yaparım ve dans pratiklerime devam ederim. Özellikle şimdi EXO konser turumuz olduğundan, dans eğitimine yoğun olarak gidiyorum. 

 Soru: Boş vakitlerinde rahatlamak için neyle meşgul olursun?

Cevap: Şarkı söyler ve oyunlar oynarım haha. Tüm bunlar benim boş zamanlarımda meşgul olduğum aktiviteler. Son zamanlarda bir kitap okuyordum, herkese önermekten memnuniyet duyarım. 
İsmi ''The Power (Güç)'' Bu bir seri herkes gidip okuyabilir.

Lay'in bahsettiği kitap



Trans cr: Lyuanz 
Çeviri: Mira

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık