Ana içeriğe atla

[Derleme] Zhang Yixing Hayranlarından Mektup Alıyor!



Zhang Yixing (Lay) hayranlarından hediye kabul etmiyor, çünkü onların paralarını kendilerine, ailelerine harcamasını ya da hayır işi, bağış vs yapmasını istiyor. Hayranlarını kırmamak adına, menajer izin vermese dahi onların uzattığı mektupları alıyor. Yere düşmüşse eğilip yerden alıyor. Şimdi onun farklı zamanlardan, hayranların weibo güncellemeleri eşliğinde mektup toplama serüvenini okuyacaksınız. ^^ Bazı weibo gönderilerindeki fotoğrafları birebir bulamadım bu yüzden o günden temsili başka bir fotoğraf yerleştirdim. Orjinal gönderiyi (ingilizce haliyle) görmek isteyenler yazının sonundaki linkten ulaşabilirler. 




[27.06.2012]

Arkadaşlar, bir dahakine hediyeleri havaalanında vermeseniz!!!! Zhang Yixing, seni budala, böylesi kalabalık bir durumda almak için yine de eğiliyorsun...Ezilmekten korkmadın mı!! Shenzhen Havaalanında insanların yerden kalkmasına yardım ediyordun, Beijing Havaalanında mektup alıyordun!! Nanjing Havaalanında hem mektupları alıyor hem de insanların kalkmasına yardım ediyorsun!!!!

[31.08.2012] 

Zhang Yixing hediye almaktansa hayranların kendisine mektup gönderebileceğini söyledi. Çünkü hediye almak masraflı. Her mektubu okuyacak~ Mükemmel yenilmez sıcakkanlı adam!!!!





[02.09.2012]

Her bir hayranının hediyesini bizzat alan ve her birini alçak gönüllülükle selamlayan Zhang Yixing. Hunanlılar seninle gurur duyuyor. 



[22.04.2013] 

Zhang Yixing bir kucaklamayla nazikçe ayrıldı. "Teşekkürler, teşekkürler." diyerek gülümsedi ve havaalanına yürüdü. Sıcakkanlı bir şekilde cevap verdi, "Evet bavulum yok. " Pasaportu iki eliyle tutuyordu ve orada sessizce bekliyordu. Özür diler gibi, "Bunları kabul edemem." dedi ama ağır mektupları kabul etti. Zhang Yixing el salladı ve "Güvende olmalısınız. Güvende olması gereken sizlersiniz...Hepimiz, ailemiz ve evimiz..." dedi. Yolun açık olsun 



[10.05.2014] 
Beijing Havaalanı

Bazı kızlar Zhang Yixing'e yaptıkları şeyleri gösterdiler. Gege (abi), onlara 'iyi olmuş' manasında bir işaret yaptı ve harika olduğunu söyledi. Mektupları alırken hediye olup olmadığını bile sordu (Ç/N: Yixing hayranlardan hediye kabul etmiyor çünkü) Menajerin geldiğini görünce elini çabucak çekti, çok akıllı. Menajerin uzaklaşmasını bekledikten sonra sessizce mektupları aldı, çok gergin. Nasıl bu kadar iyi olabilirsin, ne söyleyeceğimi bilemiyorum. 


[22.06.2014] 


Menajer Yixing'in hayran mektuplarını almasına izin vermedi. Yixing de başını kaşıyormuş gibi yapıp arkasındaki mektupları aldı. Çok zeki! 


 [07.08.2014] 

#Zhang Yixing# 28 Temmuz'da Changsha Havaalanında mektubumu bizzat vermiştim. Mektubun yanında bir yıldız yüzüğü ve bir çift unicorn küpesi vardı. Uçaktayken onun mektuba baktığını gördüm....sonra...aslında o, onları aynı gün katıldığı Meilishuo etkinliğinde takmış...


[Devamı] 


Ben....O gün etkinliğe gidememiştim ve weiboya bakabilmek için internetim de yoktu. Uzun zaman sonra farkına vardım....ağlıyorum....@Lay hayranı olmaktan vazgeçemem. 



[07.09.2014] 

Bir sürü mektup alan, Xing Xing .

Ge gerçekten içten biri. Eve gittiğinde tatilini iyi geçir. 


[08.09.2014] 

Kalçası bariyere çarptı ama o hiçbir acı emaresi göstermedi. Hayranlarının kendisini düşerken çekmesiyle karşı karşıya kalmak istemedi, sessizce herkese defalarca "yürürken önünüze bakın." dedi. Onlara festivali kutlamak için eve gitmelerini, ailelerinin beklediğini hatırlatıp durdu. İmza vermedi ama herkesin mektubunu aldı. @Lay Şapşal, biz sana kaç dediğimizde çabucak koş. #En iyisi Zhang Yixing lütfen onu incitmeyin#



[11.09.2014] 




#ZhangYixing# Bugün epey bir mektup aldı. Uçakta yine Xingmi'lerin küçük yazılarını okuyabilirsin. 



[17.11.2014]


#Gimpo Havaalanı# #Zhang Yixing# 

Bebeğim yürüyen merdivende bir mektubu alırken sendeledi neredeyse düşecekti. Çok korktum, ağlamak üzereydim. Ama bugün aşırı sususuydu (Ç/N: sade giyinmişti)



[10.02.2015] 


CEO Zhang ciddiyetle mektupları okuyor. 





[12.02.2015] 

#Zhang Yixing# Beijing Havaalanı

Dondurmasını yedikten sonra hemen ciddiyetle tüm mektupları okuyor. 




[13.02.2015] Guangzhou Baiyun Havaalanı

#ZhangYixing# Adamım <3 Çok yorgun, gözlerinin altında kocaman torbalar oluşmuş aiy. 

(Yer belirtilmemiş) Mektup yere düşse eğilip onu alır ve hatta bizlere dikkatli olmamızı söyler. En içten adam. 


[06.04.2015] 


Xiao-ge (küçük kardeş), tüm yol boyunca sessizce mektupları kabul ediyor. Ona bakmak bana sıcacık hissettiriyor. 



[29.04.2015] 

Beijing Havaalanında 

Ciddiyetle hayranlarının verdiği mektupları okuyan samimi adam, idol  #Zhang Yixing#


[17.07.2015] 

#Go Fighting# #Zhang Yixing# Bugün Zhang Yixing'in çok iyi bir idol ve bir çok insanın sevgisine değer biri olduğunu hissettiren bir şey oldu. Asansör kapısında durmuş Yixing'e yazdığı mektubu uzatan bir hayran vardı ama kalabalık yüzünden mektup asansör kapısına düştü. Kapı kapanmak üzereydi, Yixing'in mektubu aramak için eğildiğini gördüm. Bu onun gerçek tepkisiydi. Bu bana, onun hayranlarını yalnızca seven biri değil aynı zamanda onlara saygı duyan biri olduğunu hissettirdi.




Hayranların kalbine değer veren sen, havaalanındaki o kargaşa ortamında asansöre binmeden önce mektupları almak için her şeyi hiçe sayıyorsun. Mektupları almak için geriye eğildiğin o an gerçekten kalbimi ısıttı. Çıkış yaptığından bu yana başlangıçtaki kalbini (tavırlarını) koruyan, asla değişmeyen Zhang Yixing'in içtenliğini, nezaketini umarım herkes görebilir.


*Çevirileri izinsiz, kaynak belirtmeden almayınız. Teşekkürler.*

Eng Trans Cr: Laymerence
Photo cr: gün, orange, LayticLuna, Prophet,  Dailyixing, M1ckey77, Airborne, Raye, LOVEXO,  EXO_sooa, Chere Mamie, Diamond in the rough, HAIM, Jasmine, MustPlan, XingPark (cr for 2 on photos)
Orjinal derleme için tıklayınız.   (cr. -lvlOlvl-) 
Çeviri: Mira


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık