Ana içeriğe atla

See You On Monday Çekimlerinde Görevli Bir Hayranın Yixing Hakkındaki Anlatımı~


O gün Yixing'le olanları yazmak için buradayım. 

İş sayesinde Zhang Yixing'i görme şansım oldu. 
See You on Monday programı çekimlerindeydi. Program birkaç gün önce çoktan yayınlandı bu yüzden programda gösterilmeyen birkaç detayı yazacağım. 

Onun noona hayranı olarak, hayranlığımı tamamıyla açığa vurmadım...Yalnızca bir çalışan olarak tüm gün hoşnutluk hissisyle ve kederle sessizce onun yanında olduğumu söyledim. 

1) Kapıdan ilk girdiğinde Yixing her bir görevliyi "merhaba" diyerek selamladı ve bunu diğer insanların gözlerine bakarak söyledi. Ayrıca bana da "merhaba" dedi ve küçük bir baş eğmeyle selamladı. "Merhaba" diyerek karşılık versem de o an zihnim tamamıyla karmakarışıktı. Tamamen yalın halde, sade giyinmişti. Saçları yumuşaktı ve hafiften sevimli bir dağınıklığı vardı. Teni çok soluktu...Biraz bitkin duran gözleriyle azıcık dalgın ve aynı zamanda ciddi bakıyordu. 

2) Yatak odasındaki bölümde, ortamı temizlemeden önce Yixing tıpkı küçük bir çocuk gibiydi. Yatakta "大" bu şekilde (yayılarak) uzandı ve birkaç yüzme hareketi yaptı. Asistanı ile iletişim kurarken Korece Çince karışık kullandı. Ara ara kahkahalar oluyordu, yakın olduğu kişilerle şüphesiz daha rahattı. 

3) Masaj kısmında çok acı içindeydi. Birkaç cümle ile doğal bir şekilde cevap verse de masör ona masaj yaparken birkaç kez kaşlarını çattı (acı yüzünden). Çıkış öncesinden ve kum torbaları bağlamasından bahsederken, bunları duyduğumda gözlerim kızardı. Masör Yixing'in kendi gözünde hala bir çocuk olduğunu söylediği an çok sessizdi. O sahnedeki hislerime göre, masör son derece içten konuşmuştu ve gerçekten de (Yixing konusunda) kalbi acıyordu/üzgündü. 

4) Zhang Da Da telefonunu ararken~ Yixing'in oldukça ciddi olarak "telefon arkanda" demesinin sonuçları...hatta sorun değil bile dedi. Bunu sıklıkla söylüyorum...bu çocuk çok dürüst. 

5) Yixing hayran buluşmasında hepsini kendi bestelediği şarkıları söyleyeceğini dile getirdi. Dans sahnesi, bizzat yaptığı hediyeler gibi kısımlar olacağını kimse daha önce duymamıştı. Hayranlarını böylesi seven bir idol daha önce hiç görmedim. Hayran buluşması 7 Ekim'de Şangay'ın büyük sahnesinde. O gün Yixing mekanın henüz doğrulanmadığını söylemişti ve anons edildi, şimdi bu bilinen bir haber değil mi?

6) Yixing aslında güneş gözlüğü takmayı sevmediğini söyledi...Çünkü göremiyormuş...Gerçekten göremediğini vurguladı...Yalnızca gerekli gördüğü durumlarda bir süreliğine takıyormuş. 

7) Makyajı yapılırken, Yixing kitap okuyordu ve bir kalem istedi. Sevimlilikle hangisinin siyah renkli olduğunu sordu ve siyah olanı istedi. Asistan birini seçti ve mavi olduğunu söyledi. Yixing gülerek asistanın cevabını taklit etti, "Ben hangisi siyah dedim ama sen bu mavi diye cevap verdin. Hahahahaha, kendine bak." Bunu iki kez söyleyerek asistana takıldı, asistan da güldü. Çok sevimlisin, sana siyahından bir tane vereceğim tamam. 

8) Yixing gerçekten kitaba dalmıştı. Onun odaklanmış bakışlarından bunu söyleyebilirsiniz. Yalnızca makyajının ve saçının yapıldığı o kısa zamanı değerlendirerek bir müzik teorisi kitabı okudu ve kendi müzik teorisi temelinin yeterince iyi olmadığını söyledi. 

9) Isı ölçere gelince, bir röportajdaydı, nerede olduğunu görmek için çantasına göz gezdiriyordu. Yixing nerede olduğunu hatırlayamadı ve bir göz atması gerektiğini söyledi. Sonra ballı cipsi çıkardı, bunun satın alınması zor olduğunu söyledi, sakız, imza gerektiren ama henüz imzalamayı bitiremediğini söylediği Go Fighting kartı, hayran mektupları, ve sonunda bir ısı ölçer. Muhabir onun ne için çantada olduğunu sordu. Yanındaki asistanı onun birkaç gündür devam eden bir ateşi olduğunu söyledi...Yixing hemen önemli bir şey olmadığını yalnızca vücut ısısını ölçtüğünü söyledi...Sonra onun çantada olmaması gerektiğini, çıkarılmış olması gerektiğini söyledi. Daha sonra muhabir mektuplar hakkında konuştu, o yalnızca konuşmaya devam edebildi ve çıkarılmış olması gerektiği konusunda hiçbir şey demedi. Yixing herkesin görmesini istemedi. 

10) Yixing selfie çekerken doğal hissemediğini söyledi. Selfie çekmeyi düşündüğünde kimsenin olmadığı bir köşede olmak zorundaymış. Ellerini yıkadıktan sonra, eğer iyi olduğunu hissederse bir tane çekermiş. Aynı kamera filtresini kullanmayı seviyormuş çünkü nostaljikmiş. Filtrenin adını bilmediğinden birisi  kurması için ona yardım etmiş daha sonra Yixing cep telefonunu suya düşürmüş...Tüm veriler gitmiş...Tavşancık ne yapıyorsun, küçük talihsiz yumurta (Ç/N: Sevgi dolu bir şekilde ona şapşal ve beceriksiz diyor) 

11) Kamera ekibinde iki tane imza isteyen bir hayran vardı. Asistan onları durdurdu ama Yixing "sorun değil. sorun değil. hepsi Changshalı." diyerek onlara yardım etti. 

12) Çalışan personel büyük ölçüde Changshalıydı. Yixing bunu öğrendikten sonra çok mutlu oldu ve sonunda bir kısmımız (ödül) kazandı. Yixing evin içinde hala "Gege, Jiejie çok çalıştınız. Yavaşça gidin, yolda dikkatli olun!" diye bağırıyordu. 

13) Yixing'in şirin bir şekilde ifadesiz/şaşkın olduğunu söyleseler de doğrusu o karakter olarak çok erkeksi. Belki bu erkek arkadaş aurası (ideal erkek arkadaş) denilen şey olabilir. Yanınızda durduğunda hiç baskı hissettirmeyen, sıcacık biri olmasına rağmen kalbinizin hızlı atmasına ve biraz gergin olmanıza sebep oluyor. 

14) Yixing'in ağırlığı 125 (Ç/N: Birim verilmemiş ama ingilizce çevirmenin aklına gelen birime göre 62.5 kilo oluyor) 

15) Yixing yemek yerken genellikle soda içiyor. 

16) Röportaj sırasında mektuplar görüldüğünde ve Yixing'e biraz okunması söylendiğinde, mektupların hayranlardan gelen özel şeyler olduğunu okumamanın daha iyi olduğunu söyledi. Açtıktan sonra, "Önemli şeyleri üç kez söyleyeceğim." şeklinde bir satır gördü ve okuyup güldü. 

17) Bir günlük asistanı olan Xingmi, Yixing'in favori yemeklerini paketledi. Yixing biri dışında hepsinin (favorisi) olduğunu söyledi : patlıcan güveci 

18) Go Fighting'den bahsederken (bir gün önce Kunming bölümü yayınlanmıştı) Yixing neredeyse tüm sahnelerinin kesilmiş olduğunu ama sorun etmediğini söyledi. Huang Lei ge'si ile dilek dilemek için arabayla Yunnan'a gittiği o gezinin unutulmaz olduğunu Huang Lei-ge'sinin "Hayat buydu, öyle değil mi?" dediğini söyledi. 

19)  Çekimin olduğu gün herkes Yixing'in vücudunun iyi durumda, enerji dolu olmadığını biliyordu. Ama çekim sürecinde o çok ciddi ve iş birliği içindeydi. Ona dinlenmesi söylendiğinde bile sorun olmadığını, devam edebileceğini söyledi. Zhang Da Da (daha önce nasıl olduğu önemli olmaksızın) o gün özel olarak çalışanlara Yixing'in çok iyi, çok sevimli ve onunla röportaj yapmanın çok kolay olduğunu söyledi. Birlikte çalıştığı erkek meslektaşları da onun çok iyi ve doğal bir şekilde sevimli olduğunu söyledi. Bunu duyduktan sonra gerçekten çok mutlu oldum. 

Bazıları çekimlerden bazıları molalardan, insanlar sohbet ederken gözlemlediğim tüm detayları yazdım. Aslında yazmayı planlamamıştım ama sık sık bunu düşündüm  ve bu küçük detayları sahiden herkesle paylaşmam gerektiğini hissettim. Herkese şunu söylemek istiyorum, "hayranı olmak için sahiden de doğru idolü seçtiniz."

Orjinali için tıklayınız. 
Trans cr: Laymerence
Çeviri: Mira

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık