Ana içeriğe atla

MAMA 2015'te EXO'nun Kazanmasına Yardımcı Olmanız İçin Yapılması Gerekenler!


3 aşamadan oluşuyor

Klipleri izleme

Oy verme 

Arama yapma

**********

1) Klipleri İzleme

Bu çalma listesini kullanarak EXO'nun kliplerini art arda izleyebilirsiniz. Ya da klipleri gizli sekmelerde birden fazla sekme kullanarak açabilirsiniz. Fakat videoların sesinin %50'nin aşağısında olmamasına ve video kalitelerinin 720 p olmasına dikkat ediniz. Seslerin birbirine girmesiyle rahatsızlık verici bir durum ortaya çıkmaması için sesi bilgisayarınızdan kısabilirsiniz, youtube videosundan KISMAYIN! 

2) Oy verme

EXO fotoğrafta gördüğünüz 4 kategoride aday. Oylama 1 Aralık 00;00'a kadar devam edecek!! 


Herkesin çoktan Mnet hesapları olduğunu var sayarak nasıl Mnet hesabı oluşturulacağını anlatmıyorum. Fakat bilmeyen ve hesap açmak isteyen varsa EXO Lay Turkey sayfasına mesaj attığı takdirde yardımcı olurum. 

Var olan hesaplarınızla http://mwave.interest.me/index.m adresinden giriş yapıp hangi kategoride kime oy vereceğinizi seçiyorsunuz. Oylarınızı verdikten sonra bir kontrol yapıp "Vote" butonuna basarak işleminizi tamamlayabilirsiniz. Bir IP'den yalnızca 10 oy verme hakkınız var. Bir gün içerisinde telefonunuzdan ve bilgisayarınızdan toplamda 20 oy kullanabiliyorsunuz. Fakat IP değiştirerek oy vermeye devam etmenizi sağlayabilecek yöntemler var. Bunun için kullanabileceğiniz birkaç program; 

Hola
Dotvpn
Betternet

Ayrıca modeminizi bir dakikalığına kapatıp yeniden açarak da IP hafızasının tazelenmesini sağlayabilirsiniz. 

Bunun dışında hesap açmanıza gerek olmadan oy verebileceğiniz http://www.iqiyi.com/kszt/2015mama.html ve http://haigou.unionpay.com/mama_2015.aspx siteleri var. 

Haigou için anlatım





Mail adresini kabul etmezse sağ üste tıklayıp "Sunucuya Yeniden" deyin. 



EXO-Llerin toplu oy saatlerine katılım göstererek EXO'muzun yeniden bir MAMA zaferi kazanmasına büyük katkıda bulunmuş olursunuz. 

3) Arama Yapma 

Yapılan aramalar sonucu %20 etkiliyor. Bu yüzden çok önemli!!! 


  • 엑소
  • EXO
  • Call me baby
  • Love me Right
  • Ya da herhangi bir üyenin adını
Aşağıdaki sitelerde arama yapıp çıkan yazıları açtıktan sonra birkaç dakika bekleyip kapatarak arama sonuçlarına katkıda bulunabilirsiniz. Gizli sekmede açarsanız tarayıcıyı komple kapatmanız gerekmez. Fakat gizli sekme kullanmadan açarsanız tarayıcıyı  kapatıp işlemi başından tekrarlamanız gerekir. 

Bugs :bugs.co.kr

Daum: daum.net/?nil_top=mobile

Melon: http://www.melon.com/

Mnet: http://mwave.interest.me/index.m

Nate: m.nate.com

Naver: m.naver.com

Olleh Music: http://www.ollehmusic.com



**************

Tüm bu anlatılanları her gün, özenle ve sabırla uygulamaya çalışın lütfen. Ödüllerin kazananları duyurulduğunda, EXO dedikleri anda yaşayacağımız sevinci bir düşünün. Bunda payınızın olmasını istemez misiniz? Cevabınız evet ise elinizden geleni yapın, yapalım! 


Kaynak: exoshalala, usansori1015
Anlatım: Mira


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık