Ana içeriğe atla

Weibo'da Sorulan Bir Soruya Verilen Yixing ve EXO İle Alakalı Yanıtlar~


Soru: 2015'in başında seveceğinizi aklınızın ucundan bile geçirmediğiniz bir idol var mı?

Yixing Yixing Yixing! Ve onun sayesinde EXO showtime izleyip EXO'yu sevdim.

Zhang Yixing. Ve onun sayesinde EXO ile ilgilenmeye başladım.

3 yıldır EXO'yu sevmiyordum fakat Yixing sayesinde Showtime izledim ve EXO'yu sevimli buldum.

Yıllardır hiç albüm almadım ama Yixing için Sing For You Lay versiyon aldım.

Yixing'le başladım ve sonra EXO'yu sevdim.

Yixing ve EXO...Eskiden KPOP'un çok çocuksu olduğunu düşünürdüm ama şimdi...garip...

Yixing ile başladım ve şimdi EXO (OT9)

Zhang Yixing....Uzun süre KPOP ile ilgilenmedim fakat şimdi EXO'yla ilgileniyorum ve Sing For You Lay versiyonundan aldım.

Zhang Yixing. Onun sayesinde Showtime izledim, başlangıçta yalnızca EXO-M üyelerini tanıdım fakat şimdi her ikiliyi bile biliyorum....ve onların canlı performanslarını aramaya başladım. Yixing EXO'yu kurtarıyor! (Ç/N: burada şaka amaçlı söylemiş, yanlış anlaşılma olmasın.)

Zhang Yixing. Go Fighting'den önce onu tanımıyordum ve yalnızca EXO isimli bir grup olduğunu biliyor şarkılarını dinlemeyi reddediyordum. Fakat şimdi "EXO'yu tanıyor musun? Çok mutluyum! Onlar düşündüğünüzden de iyi, demedi demeyin." modundayım.

Yixing ile başladım ve şimdi EXO...Çıkışlarından bu yana EXO antisiydim ama şimdi....

Zhang Yixing. Onun sayesinde Kore programlarını izledim. Insanların yüzünü tanıma konusunda pek iyi değilim ama şu anda her üyeyi biliyorum ve hatta EXO albümleri aldım. Bugünün geleceğini aklımın ucundan dahi geçirmemiştim.

Zhang Yixing. Önceden: EXO? Kim ki?! İlgilenmiyorum! Şimdi: AMANTANRIM! Seni seviyorum Yixing! Sizi seviyorum EXO! Tamam, onları da seveceğim!

Zhang Yixing. Daha önce hiçbir idol ile ilgilenmedim ve bir gün Yixing'in programını takip edeceğimi beklemiyordum ama şimdi EXO albümleri aldım ve konserlerine gidiyorum.

 Zhang Yixing + EXO

 Eskiden EXO antisiydim, isimlerini görmekten bile rahatsız oluyor ve onların katıldığı herhangi bir programı izlemeyi reddediyordum. Ama şimdi Yixing'in hayranı oldum ve onun sayesinde artık EXO antisi değilim. Onun EXO üyesi olduğunu öğrendiğimde şok olmuştum.

Zhang Yixing. Ve onun sayesinde bir EXO hayranıyım şu an.

 Zhang Yixing. Onu tanıyana kadar EXO ile ilgilenmiyordum.

 Yixing ile başladım ve sonra EXO! En çok Yixing'i seviyorum.

 Yixing. Ve onun sayesinde EXO'yu tanıyıp sevdim. Arkadaşım daha önce EXO'yu sevdirmeye çalıştı ama ne kadar denerse denesin isimlerini hatırlayamamıştım.

 Go Fighting'den sonra Yixing hayranı oldum ve o zamandan beri EXO'nun neredeyse her TV programını ve Yixing'in röportajlarını izledim. Telefonum şu anda EXO'nun ve Yixing'in şarkılarıyla dolu.

*Çevirileri kaynak belirtmeden almayınız.* 


Trans cr: chiyu0424
Çeviri: Mira

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık