Ana içeriğe atla

[17.04.2016] Bazaar Men Top Biz Röportajı

Hayali bir dünyada, Er Yue Hong'a çok benziyorum


Zhang Yixing'de pek çok gençte olan düşüncesizlik yok, <To Be A Better Man> ve Er Yue Hong arasında süratle hareket edebiliyor, bu akıl almaz etki altında nasıl gelişeceğini de tahmin edebilirsiniz. 

30 Mart gecesi, saat 21:10 civarıyken <Bazaar Men> çekimlerinin yapıldığı stüdyonun dışı ansızın gürültülü bir hâl aldı. Kore'den henüz dönmüş olan Zhang Yixing hayranlarının eşliğinde stüdyoya adım attı, her bir personeli nezaketle selamladı. Uçaktan yeni inmiş olan Zhang Yixing biraz bitkindi, fakat işi mümkün olduğunca çabuk bitirebilmek için uyum içinde çalıştı ve hemen kendisi ile Lao Jiu Men'in hikayesini bize tanıtmaya başladı. 


"Er Yue Hong'a inanıyorum" ancak o vakit daha iyi bir oyunculuk sergileyebilirim

Zhang Yixing bize, onun hayali dünyasında Er Yue Hong'a çok benzediğini söylüyor. Tam da bu benzerlik ve kişilik uygunluğu Zhang Yixing'in Er Yue Hong'u canlandırmasıyla sonuçlandı. Lao Jiu Men'i henüz izlememiş olanlar Er Yue Hong'un çok yorucu bir hayat yaşamış, saf ve mükemmel aşkın peşinde olan fakat gerçeğin bunun tam zıttı olduğunu kesinlikle bilemeyecektir. Zhang Yixing arada bir ağlama sahneleriyle, Er Yue Hong'u betimlemek için sıklıkla "hüzünlü" ifadesini kullanıyor, sebebi ise "hüzüne" yönelik derin hisleri. 

Er Yue Hong, Çin operalarında kadın rolü yapan biri,  Zhang Yixing karakteriyle daha iyi eşleşmek için yoğun ve meşgul çekim sürecinde bulduğu her fırsatı Çin operası çalışmak için kullandı. Bununla birlikte Zhang Yixing bize içsel "hoşnutsuzluğunu" da ifade etti, "Genelde bu müzik parçasıyla çalışma yapmama müsaade ettiler fakat asıl çekim günü bir başka parçayı söylememi istediler." 

"Küçük Kuzu izlenimini parçalayıp, saf bir aşkın peşinde koşan Er Yue Hong'un erkeksiliğini resmetme." Bu muhtemelen Zhang Yixing'in çekimlerde yüz yüze geldiği en zorlu iş. Sıkı çalışmak ve en iyisini yapmak için gruba katılmadan önce Er Yue Hong rolünü Nan Pai San Shu (Ç/N: Lao Jiu Men yazarı) ile görüştü, yaratım sürecinin yanısıra yazarın Er Yue Hong'un kökenini tasvir edişini dinledi. Zhang Yixing dizideki karakter tasvirlerini "Go Fihting Ekibi"nin "Büyük Abileri"yle de görüştü ve şunu anladı, "karakterlerin duygularını daha iyi resmetmek için oynayacağı role inanmalı.". Sun Hong Lei, Zhang Yixing'e, "Oyunculuğun nihai seviyesi fizyolojik bir tepkidir, rol yapmak değil." Zhang Yixing bu ilkeyi benimsedi ve Er Yue Hong'un hislerini gözlemlemek için sıkı çalıştı. 


Müzik besteleme onun değişmeksizin ısrarcı olduğu şey

"Başlangıçtaki kalpten söz ediyorsanız, ben daima bir müzisyen olmayı umut ettim.", Çin eğlence sektörünün büyük çevresinin daha fazla her şeyi yapabilen, çok yönlü idollere ihtiyacı olmasına rağmen  Zhang Yixing yine de bunu söylüyor. Müziği kendi hayali olarak görüyor, bu onun başlangıçtaki kalbi. Şu anda yaptığı her şey-oyunculuk, zevk aldığı çizim yapma, ve hatta yazarlık- onun gelecekteki bestelerine renk ekleyecek şeyler olarak görülüyor. Yüz yüze geldiği her şeye karşı pozitif bir tavır takınıyor, "Doğrusu oyunculuk harika bir kariyer, çünkü kendi benliğinizden sıyrılıp bir başkasını canlandırabiliyorsunuz. Bir başkasının hikayesini deneyimleyebilirsiniz. Onların hikayesi vasıtasıyla müzik deneyimleme ve bunu kendi hikayene yerleştirme, bu çok eğlenceli."


Müzik bestelemekten söz ettiğimizde, Zhang Yixing ansızın bütünüyle steroitle çalışıyormuş gibi göründü, önceki bitkinliği anında yok oldu. Beş satırlı nota çizgilerini okumayı bilmediğinden nasıl da sürekli müzik öğretmeni değiştirip durduğunu çok heyecanlı bir şekilde anlattı ve Bay Bazaar'a piyano sayfalarını nasıl kullandığını, sonra diğer enstrümanlar için düzenleme yapmaya başladığını açıkladı. Zhang Yixing müziği seviyor ve Bay Bazaar'a küçükken yaramaz olduğu için piyanoyu nasıl da bozduğunu anlatan utandırıcı olayı afişe etti. 

Hunan Changsha'da büyümüş, Anakaralı Zhang Yixing pek çok Çinli şarkıcıyla aynı hayale sahip, "Çin müziğinin başarı zirvesine öncülük etmeyi umuyorum." 


*Kaynak belirtmeden paylaşmayınız.* 

Kaynak: Link
Eng Trans: layixingworld
Çeviri: Mira

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık