Ana içeriğe atla

👑LAY'IN 1007 HAYRANA GÖNDERDİĞİ MİNNETTARLIK PAKETİNDEKİ ELİYLE YAZMIŞ OLDUĞU MEKTUP 👑



Sevgili Xingmi (ler) :
Gönderdiğim şeyleri aldıktan sonra çok mutlu oldunuz değil mi? Haha~
Müthiş büyük, sevinçli bir haberim var, bir bilgisayar aldım! En yüksek kalite kurulum! Özel “kuzu” (Ç/N:kullandığı ifade hem kuzu hem de özel çeşit anlamı taşıyor) “xxx” için kullanıyorum!  Anladınız siz onu! Bu son yıllarda yapmış olduğum daha fazla “mühim dönüm noktası mânâsına” sahip olma şeylerinden biri, çünkü dinlenmeyi öğrendim, haha. Çünkü bunca zaman durmaksızın çalışıyordum (bunu kendim idare ettim) çok fazla dinlenmedim (çaresiz) bu durum bedenimin yavaş yavaş dayanamamasına sebep oldu. (ansızın el yazımın çok çirkin olduğunun farkına vardım, lütfen beni bağışlayın! Millet yazınız üzerinde pratik yapmayı unutmayın ha~!) Fakat, birdenbire tüm işlerimin iptal olduğu bir gün oldu. Ansızın bir dinlenme gününe sahip oldum ve tüm gün uyudum~Bilin bakalım sonra ne oldu? =.= Küçükken, uyumanın ve dinlenmenin bu kadar önemli olduğunu düşünmemiştim, fakat bu uykudan sonra bunu anladım! Sonraki gün işe döndüğümde, durumum anında düzeldi. Dans hareketlerini hatırlayışım daha hızlıydı, bedenim daha hafif hissediyordu, ayaklarım güçlüydü, tek nefeste 7 kat çıktım~~~~~Genellikle hâlâ asansör kullanıyorum. (teknoloji insanlığa fayda sağlıyor) Yani, yukarıdakilere özet geçecek olursak dinlenmek çok önemli~! “Bu şakaya gelmez, gerektiği kadar dinlenin.”
Bu etkinliğin ardındaki düşünce ZYX tarafından oluşturuldu! Etkinliğin detayları stüdyo ile görüşüldükten sonra karar verilerek planlandı. ^^ Umarım hepiniz beğenmişsinizdir!!! Daha çok teşekkür mahiyetinde! Tüm bu zaman boyunca beni destekleyen hayranlara ve bana arka çıkan izleyici arkadaşlara teşekkürler~ Beni sevme yolculuğu herkes için farklı olsa da, bu aralıksız öğrenim ve değişim vasıtasıyla herkese Zhang Yixing hâlâ bunu yapabiliyor demeyi umuyorum! Bu özverili sevginin karşılığını vermek için sıkı çalışmamı kullanıyorum.
Hayır işi için sıkı çalışan tüm Xingmileri görüyorum…
Hayran destekleri için sıkı çalışan tüm Xingmileri görüyorum…
Müzik listeleri için sıkı çalışan tüm Xingmileri görüyorum…
Ve tüm bunlar benim içindi. Hangi milliyetten hangi yaştan olursanız olun benim için sahip olduğunuz tüm zamanla aşırı çaba gösterdiniz!
Gerçekten çok duygulanmış durumdayım, minnettarım. Çoğu Xingminin ismini bile bilmiyorum yine de sizler sessizce (çaba) veriyorsunuz. Bunu kalbimde hatırlayacağım, bana karşı nasıl da iyi olduğunuzu tüm hayatım boyunca hatırlayacağım!
Son zamanlarda yemeklerinizi güzelce yiyor musunuz? İyi uyuyor musunuz? Bir erkek arkadaşınız var mı? Haha~ Son zamanlarda hangi filmleri izlediniz? Aile üyelerinizin sağlığı yerinde mi? Solo albümümü hevesle bekliyor musunuz? Benim kirli Kral (Ç/N: seksi hissiyat anlamında) olduğumu söyleyenler, kirleri temizlemeye iyi yardımcı olan ürünü kullanmak isteyip istemediğinizi düşündünüz mü? (Ç/N: Reklamını yaptığı Tide deterjanının sloganına atıfta bulunuyor) Monodrama güzel mi?
Haha ~ Sayfayı çevirin.
Kazanmak istemediğimi mi söylediniz? İstiyorum!! Yeryüzünün neresinde daima kazanan bir komutan olacaktır ki? 
Kaybetmek istediğimi mi söylüyorsunuz? Kaybetmek istemiyorum!! Fakat başarısızlık başarının anasıdır! Başarısızlık olmadan başarı nereden gelsin?
Ve tüm bunlar, ufak ya da büyük bir ölçü için, şansa dayanıyor, aslında yine bu replik: İşte Hayat Budur! (Ç/N: Go Fighting sloganı) Zihniyetinizi dengeleyin!
Değişim için, gelişim göstermek için, en kaliteli işlerle sizlere geri ödeme yapmak için, “Ay, Zhang Yixing fena değilmiş!” dedirtmek için sıkı çalışmayı umuyorum.
Ah doğru ya, son zamanlarda size sataşanlar oldu mu? Ben sonsuza dek sizlerle aynı savaş hattında duruyor olacağım, size laf eden bana etmiş demektir. Sizi değerli tutan beni değerli tutuyor olacaktır. (tabii ki sizler de kendinizi korumalısınız) Fakat işimin eşsizliği sebebiyle söylediğim ve yaptığım her şeyde dikkatli olmak zorundayım. Unutmayın, söylemiyor olmam bilmediğim anlamına gelmez, göz ardı ediyor olmam bir tavıra sahip olmadığım anlamına gelmez, tartışmıyor olmam sizden korktuğum anlamına gelmez~
Her şey bir yolculuk 1. sıkı çalışarak, 2. her şeyimi ortaya koyarak herkese sözlerimle ve tavırlarımla, en güçlü zırhı vermek için sonuçları kullanacağım!
2016    Biz birlikteyiz! Jiayou!

Gönderen: Zhang Yixing

Trans cr: Laymerence

 Çeviri: Mira

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık