Ana içeriğe atla

161101 - Zhang Yixing iQiyi Canlı Sohbeti


Lay: Deneme


Hayran: Seni beklerken şarkını dinliyorum, bu iyi hissettiriyor. 

Lay: Hangisini dinliyorsun? 


Lay: Millet, sohbet ederken müzik dinleyebilirsiniz ah 


Lay: Bugün kendime bir mola verdim. Aileme eşlik etmek ve sizlerle sohbet etmek için tatil günü yaptım. 




Lay: Herkese cevap veriyorum. Yönetmen Lin Nan'dan bu kez çok şey öğrendim, pek çok kullanışlı tüyo edindim bu yüzden yan hikayedeki Er Ye daha karizmatik görünüyor. Yan hikayeyi seven herkese teşekkür ederim. Changsha'da ıstakoz yedim, içlik giymiyorum.


 Lay: Sizce Er Ye'ye hangi şarkı uyuyor? 


Hayran: Albümündeki sembolün çeyreği "Ye (Efendi)" anlamına geliyor değil mi? 

  Lay: Bilmiyorum ah~




Hayran: Istakoz dışında Er Ye başka ne tavsiye eder?

Lay: Tang You Ba Ba ( Ç/N: Changsha'da meşhur tatlı bir atıştırmalık)



Lay: Yorumları okuyordum. Herkese cevap vereceğim. Oyunculuğumun iyi olduğunu söylemeye cüret etmem, hâlâ öğrenmeye devam etmem gerekiyor. Changsha'da pek çok leziz yiyecek ve gezmek için pek çok yer var. Hepsini tek seferde tanıtamıyorum. Gezmeye gelmek isterseniz, gelmeden önce internette araştırabilirsiniz. Sırada pek çok yeni şarkı var, umarım onların hepsini size çabucak dinletebilirim. Yorumlara en sonunda cevap veriyorum.  


Hayran: Gerçekten Yixing'in yakında bir imza günü düzenleyeceğini umut ediyorum. Nerede olursa olsun mutlaka gitmeliyim. İmza gününü hevesle bekliyorum. 

Lay: Hazırlıkların ortasındayım, endişelenme.


                                         

Hayran: Ben Changsha'dayım, Acilen Changsha lehçesi öğrenmem gerek. Er Ye bana öğret. 

Lay: Day Day Up programının yeni bölümünü izleyebilirsin.


(Ç/N: 2 Aralık'ta yayınlanacak olan bölünde Changsha aksanının öğretildiği bir kesit var)

 

 Hayran: Yixing'in bu gece Weibo güncelleyeceğine dair bir tavşanına bahse giriyorum.

Lay: Bir tavşan üzerinden bahse tutuştuğundan güncelleme yapmazsam tavşanı serbest bırak.


Hayran: Bu gece, Er Ye rahatlamaz ve bunu görmezse kontrolümü kaybedeceğim. (Ç/N: Lay'in albümünden Relax, Lose Control, Tonight şarkılarının isimleriyle cümle kurarak onlara atıfta bulunmuş)

Lay: Tamam 

Lay: Yorumların çoğunu cevaplayamasam da herkesin yorumunu okuyordum. Er Ye'yi sevdiğiniz için teşekkür ederim, müziğimi sevdiğiniz için teşekkür ederim. Son olarak bir selfie paylaşacağım fakat son zamanlarda hiç selfie çekmedim bu yüzden bu yeni bir selfie değil. Umarım Xingbebeklerim (hayranlar) anlayışla karşılar. (Ç/N: Son zamanlarda yaptığı bir röportajda hayranlara Xingbebeklerim diyeceğini söylemişti, bugün sohbette kullandı.)


Lay'in paylaştığı selfie: 

Eng Trans: Lyuanz
Çeviri: Mira

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık