Ana içeriğe atla

[170226] Çin Kalite TV Drama Ödülleri - Derleme


Kırmızı Halıdan Video + Röportaj (Altyazısız)




Sunucu Lay'in başarılı bir şekilde şarkıcılıktan aktörlüğe geçiş yaptığını söylemiş ve bir aktör olarak nasıl hissettiğini sormuş. Lay, her zaman bir şarkıcı olduğunu söylemiş ve oyunculukta izleyicilerin onayını kazanmayı dileyerek bunun için çok çalışacağını belirtmiş.


Sunucu: Oyunculuğun keyif verici yanı nedir?
Lay: Bir başkasının hayatını deneyimleyebiliyorsunuz.
Sunucu: Bu akşam bize özel bir performans sergileyecek misin? Biraz ipucu verir misin?
Lay: *şaşkın şaşkın bakar*
Sunucu: Evet mi hayır mı?
Lay: Hayır olmalı değil mi?
Sunucu: Hayır mı?
Lay: Var mı?
Sunucu: Yoksa hayır de öyleyse.
Lay: Hayır.

Sunucu: 2017'de ne gibi yeni işler göreceğiz?
Lay: Dürüst olmak gerekirse bilemiyorum.
Sunucu: Hayranlar olarak, Operation Love dizisinden eminiz.
Lay: Ah doğru doğru doğru! Operation Love dizisi var.

Lay yine katil rolü oynamak istediğinden söz etmiş.


Lay'in Stüdyosunun Weibo Güncellemesi


[Çeviri] Patronumun gözünde 'kalite' demek ne olursa olsun elinden gelenin en iyisini yapmaktır.


Lay'in bugün üzerindeki kıyafetler Givenchy markasına ait, kolundaki saat ise Chaumet marka. Üzerindekiler toplamda 15, 157 TL değerinde.



Sunucu, Lay'in The Mystic Nine'da Er Yue Hong karakteriyle iyi iş çıkardığını söylediğinde Lay utanarak yüzünü kapatmış.


 SMG Genel Müdürü & GF Yapımcısı Leon Li Weibo Güncellemesi 
[Çeviri] Bizim küçük Yixing'in iki profesyonel "Gouliang" çifti Gu Nailiang/Li Xiaolu ve Luo Jin/Tang Yan arasındaki oturma yeri yönetmen tarafından seçildi ve ayarlandı. Hatta koltuk numarası 11'di. İnternet kullanıcıları bana kızgın bir şekilde fotoğrafları gönderip, "Bu, yalnız insanlar için VIP koltuğu mu?" diye sordular. 

A/N: 11 Kasım Çin'de "Yalnızlar/Bekarlar Günü" ve Lay'in koltuk numarası 11. Ayrıca Lay'in sol tarafında sevgili, sağ tarafında ise evli bir çift oturuyordu bugün. 

Lay'in bu gönderiye yaptığı yorum:
[Çeviri] Patron Li, tebriklerimizi göndermek için hadi şarkı seçelim. Soldaki çiftimize "Saf Aşk" şarkısını seçelim sağdaki karı-koca çiftimize "Karı Koca Eve Dönüyor" şarkısını seçelim. Aralarında sıkışan kişi (kendisinden söz ediyor) için ise, "Bir Erkek Nedir Ki?" şarkısını seçelim. (üzgün surat)


Lay bugün Çin Kalite TV Drama Ödülleri'nde "Yılın Çok Yönlü Sanatçısı" Ödülü'nü kazandı! 


Zhao Lixin: Sizlere bır sırrı açık edeyim. Sahne arkasında bizlere bilgi kartı verildi, üzerinde "Merhaba Zhao Hocam, ben yeni aktör Zhang Yixing." yazıyordu, fakat o (Zhang Yixing) "Ben bu sıfata layık değilim çünkü hâlâ bir şeyler öğrenme aşamasındayım." dedi. 

Videosunu izlemek için: Link

Zhao Lixin Weibo Güncellemesi 

                              


[Çeviri] Bana eşlik ettiğin için teşekkürler Yixing.

Lay'in cevabı: 

[Çeviri] Lixin hocam, sizinle buluşmak gerçekten mutluluk vericiydi. Sizinle bir ödül sunduğum için onur duydum. Cesaretlendirmeniz için teşekkür ederim , sıkı çalışmaya devam edeceğim ve ayrıca eşlik ettiğiniz için ben de teşekkür ederim.
  
Leon Li (SMG Genel Müdürü ve Go Fighting Yapımcısı) Weibo Güncellemesi
[Çeviri]  Zhang Yixing Dragon TV'nin TV Drama Ödülleri'nde "Yılın Çok Yönlü Sanatçısı" Ödülü'nü kazandı. 
(Lay'in ödül konuşması)
‘Meyve toplayarak* çok müthiş hissettim. 
Sıkı çalışma yolu hâlâ çok uzun
Yere sağlam basan ayaklar ile, gelişmek için çaba harcayacağım
Sıkı çalışacağım, sıkı çalışacağım ve daha sıkı çalışacağım.’
Mütevazı bir tavırla 2017'nin ilk "meyvesini" kazanıyor. 
Başlangıçtaki kalbini asla değiştirme. İstikrarlı bir şekilde ileri yürü."
Not: Lay'in konuşmasında ve Leon Li'nin gönderisinde "meyve" ifadesinin geçmesinin sebebi ödüllerin meyve şeklinde verilmiş olması. :')



Lay sahnede ödülünü aldıktan sonra The Mystic Nine opera müziği çalmaları üzerine opera dansından kısacık bir kesit yaptı. 

Videosunu izlemek isterseniz: Link

                              SMG Genel Müdürü & GF Yapımcısı Leon Li WB Güncellemesi 

[Çeviri] Yılın çok yönlü sanatçısı: Zhang Yixing. Sahnede, ayakları yere sağlam basarak gelişme göstereceğini, sıkı çalışacağını sıkı çalışacağını ve daha sıkı çalışacağını söyledi. 


 Operation Love Weibo Güncellemesi


[Çeviri] Tebrikler! (Lay'in Weibo hesabını etiketlemiş) Sen aynı zamanda bizim sınıfın çok yönlü öğrencisisin ah. Şimdi bu amcanın meselesini unuttuğun gerçeğinden yakınmayacağım. 

Not: Ödül töreninde, 2017'de merakla beklenen projeleri sorulduğunda Lay Operation Love'dan söz etmeyi unuttuğu için böyle deniliyor. 

Yönetmen Lin Nan (Şubatta Açan Çiçekler'in Yönetmeni) Weibo Güncellemesi


[Çeviri] Her zaman çalışkan olan bu yakışıklı çocuğu tebrik ediyorum.


Senarist Zhang Lei Weibo Güncellemesi 


[Çeviri] Onun Xiao Cai (TBABM dizisindeki) rolünün sempatik olduğunu söyledim, öğrenci Zhang Yixing basit bir şekilde ve dürüstçe, "Çünkü senarist hocam senaryoyu iyi yazdı ve benim durumuma göre ayarlamalar yaptı. Doğrusu, ben aslında böyleyim..." dedi. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f4f/1/16/1f601.png😁 Çok sempatik olduğuna hiç şüphe yok.

Yönetmen Mao Weining , Yönetmen Lin Nan'ın gönderisine Lay hakkında yorum yapmış


[Çeviri] Yixing fena çocuk değil, akşam yemeği için bir masada birlikte oturduk ve o son derece saygılı, oturmadan önce bu geceki törene katılan pek çok kıdemli aktörü eğilerek selamladı ve sonra oturdu. Onda derin bir izlenim edindim, menajer/yönetici Yönetmen Lin Nan onu çok seviyor dediğinde 'Ben de onu sevdim' dedim. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/fce/1/16/1f600.png😀

Yönetmen Lin Nan'ın cevabı: Zeki ve çalışkan, ne kibirli ne de sabırsız. Gelecek sefere katil sahnesi olursa Mao Mao-ge onu düşün~

 Sahne Arkası Röportajından Kesitler 

Lay yeni solo albümünün ertelendiğini, çok meşgul olduğu için bu yıl doğum günü partisi yapmayı düşünmediğini ve yeterince şarkısı olmadığından solo konser vermeyeceğini söylemiş. Beste, aranjman yapma ve oyunculuk kabiliyetlerini artırmaya odaklanacağını ifade etmiş. 

Soru: Her yönden kendini geliştirmek için zamanın var mı?

Lay: Dinlenmeye zamanım olduğunda çalışırım, eğer kendime kötüye gitmek için izin vermezsem ve sürekli kendimi geliştirmeye devam edersem bu olabilir. 

Soru: Çok yönlü olmak yorucu mu? 

Lay: Bu dünyada yaşayan birinin yapacak pek bir şeyi yok gerçekten. Basit bir şekilde yaşamak dışında en çok istediğiniz şeyleri yapabilirsiniz. Bir sıkı çalışma dalgası yapın ve hedefinize doğru yürüyün. 

Trans cr: xingpark, xxuelie, layshands, eternallyixing, purelyixing
Çeviri: Burcu, Mira @Layixingturkey
Fotoğraf cr: as watermarked

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık