Ana içeriğe atla

[170411] Tencent Moda Röportajı


Hoş bir sıcaklıktaki nisan ayında, Zhang Yixing CHAUMET Fransız Hazineleri Takdir Gecesi’ne katılmadan önce Tencent Moda ile özel bir röportajı kabul etti.  Kıymetli bilek saatiyle uyumlu koyu renk bir takım elbise içinde daha zayıf görünerek mücevher, mükemmeliyet ve sorumluluk anlayışından coşkuyla söz etti. İnsanlar Beijing’in baharında daima zindelik keşfedebilirler, tıpkı Zhang Yixing taktığı, gökyüzüne uçmak üzere gibi görünen CHAUMET Hirondelle serçe broşu gibi.

[Dandy Adına: Bir Terazi’nin Mükemmeliyeti Kovalayışı]

Dandy: En klas CHAUMET erkek kol saati serilerinden biri olmaktan daha çok, Dandy yalnızca son derece yetenekli, işlerinde üstün performans sergileyen, günlük yaşamında seçkin bir zevke sahip erkekleri değil aynı zamanda kadınları koruyup kollamanın bilhassa farkında olan erkekleri de temsil ediyor.

CHAUMET Dandy ile şereflendirilen Zhang Yixing mükemmeliyeti kovalayışı ve kişisel sanat alanı bakımından tam da CHAUMET’in destekliyor olduğu kaliteye yakışır adanmış tutumunun yanısıra beyefendi tavırlar, gösterişten uzak ve de sakin bir kişilik sergiledi ve bundan dolayı Zhang Yixing ve CHAUMET’in iş birliği bir başka mükemmel buluşma oldu.

Tencent Moda: Yeteneği, ahlakı, sevgi ve içtenliği temsil eden bir Dandy temsilcisi nasıl elde edilir?

Zhang Yixing: Esasen, çoğu insan bu dört şeye sahip durumda ve ihtiyaç duydukları şey ise sadece bir keşif işlemi. Benim hedefim ve doğrultum da budur; CHAUMET gibi mükemmel ve odaklanmış olmak, ki bunlar en çok takdir ettiğim şeylerdir. Ve de müzik yapmak, albüm üretmek, oyunculuk. Örnek olarak klip çekimini ele alalım, 0.1 saniye içinde her karede, izde ve hatta notalarda mükemmel olanı yapmaya çalışıyorum.

Tencent Moda: Terazi burçları mükemmeliyetçidir. Mükemmelliği kovalama ve yenilik yapmanın dengesini nasıl ayarlıyorsun?

Zhang Yixing: Teraziler bazen bazı yargılamalar yapmada ve kararlar vermede tereddütlü olur. Bu durumu zihniyetlerini ayarlayarak ve kendilerini parlatarak geliştirebilirler ve böylece mükemmeliyeti kovalayış sürecinde daha az yorulmuş olurlar. Yenilik yapma konusunda, öncelikle kendinizi iyi tanımanız gerekir; ve ikinci olarak öğrenmeye devam etmelisiniz yoksa yenilik asla yapılmış olmaz.

[Kuzunun Ayakları da Aşkla/Sevgiyle Bütünleştirilmiş]

Mücevherin insanlar için önemi elle ayırarak dikkatli seçim yapmaktır, bedel ise saygınlığa işaret eder öyle mi? Kuzu Zhang Yixing başka türlü düşünüyor. Elmas sonsuzluğu ve ayrıca aşkı, arkadaşlığı, hısımlığı vs temsil eder. Dikkatli seçim süreci Zhang Yixing’in fikrinde daha da önemlidir.

Tencent Moda: Erkeklerin mücevher ile süslenip de abartılı görünmek yerine hâlâ trend görünmesini sağlayan tüyolar var mı?

Zhang Yixing: Duruma ve de ortama uygun şeyler seçmek. Bugünkü saatim ve takım doğal seriden. CHAUMET’in kuzu aksesuarları olsa daha da iyi olurdu. Umarım CHAUMET bir tane yapar. Yalnızca bir kuzu ayağı bile aşkı/sevgiyi yansıtabilir. Aşk/sevgi kuzunun ayaklarına yerleştirilebilir.

Tencent Moda: CHAUMET taç üretmesiyle meşhurdur. Gelecekteki aşkına ne tür bir CHAUMET tacı vermek istersin?

Zhang Yixing: Kıymetli taşların seçiminden tutun da, tarzını tasarlamaya hatta son taşlama, son değişiklikler ve diğer bölümlere kadar tüm süreçte yer alma ya da görme fırsatına sahip olmak isterim. Bence bu tıpkı müzik yapmak gibi, hisler günlük deneyimlerden azar azar birikir.  Bu şekilde en derin hisler en sonunda son hâline katılır. Bu aynı zamanda en mükemmeli olacaktır.

[Özel Soğuk Şaka: Anneler Günü Sürprizi]

Annesi hakkında konuşurken Zhang Yixing daha çok gülümsemeye ve özel soğuk şakalara başladı – “Annem her zaman güzel olduğunu düşünüyor.” Onun fikri sorulduğunda, iyice düşünüp, “Uh, herkesin güzellik yargısı farklıdır.” dedi.

Tencent Moda: Annene sürpriz yapma planların var mı?

Zhang Yixing: Pek çok hazırlık yapıyorum ve yaratıcılık hakkında çok daha fazla konuşuyorum ama zamanı geldiğinde ona vermiyorum hahaha şaka yapıyorum. Her kadın mücevher sever. Annemin ne sevdiğine dayanarak muhtemelen bir halhal ya da kolye seçeceğim.

Tencent Moda: Bilhassa ziyaret etmek istediğin fakat henüz yapamadığın şehirler var mı?


Zhang Yixing: Fransa, Paris. Vendôme Meydanı ve CHAUMET genel merkezini ziyaret etmek istiyorum. 

*Çevirileri kaynak belirtmeden paylaşmayınız. Teşekkürler.* 

Trans cr: XingPark
Çeviri: Mira

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık