Ana içeriğe atla

[170417] Zhang Yixing - Mogujie Röportajı



Bugünün odağı

Moguije Röportajı  Zhang Yixing | Sıkı çalışan, daha sıkı çalışan ve daha da sıkı çalışan Zhang Yixing asla görünüşüyle bir hayat kazanmadı.

Geçen bir kaç yıl üzerinde, "Küçük Kuzu"dan "Er Ye"ye, çalışkan çocuk Zhang Yixing'in çekiciliğinin gücü hiçbir sebep olmaksızın en üst seviyede. Hayır işlerinde coşkulu, dikkat çekmeye çalışmayan ve mütevazı biri. Etrafındaki herkese samimi davranıyor ve çalışırken gerçekçi. Görünüşün çok önemli bir yer edindiği bu toplumda bile, kesinlikle sıkı çalışmanın iyi görünmekten daha önemli olduğuna inanıyor! Gugujiang şansına bugün, meşgul olan Zhang Yixing ile röportaj yapabilecek. Ne konuştuğumuzu bilmek istiyor musunuz? Okumaya devam edin.

2017'nin Zhang Yixing tarafından alt edildiğini inkar edemezsiniz! Öncelikle, sıkı çalışan Yixing 2017 Drama Kalite Ödülleri'nde "Çok Yönlü Sanatçı" olarak ödüllendirildi. Aynı gün, Zhang Yixing tamamen siyah bir takım içinde giyinikken bir törene katıldı. Bütünüyle çekiciydi ve mütevazı bir tavırla 2017'nin ilk "meyve"sini topladı.

Ödüller almakla meşgul olan Zhang Yixing, son zamanlarda 5. YinYueVcharts Yıllık Ödül Töreni'nde iki ödülü tekeline aldı. Orijinal albümü "Lose Control" ile, iki büyük ödül kazandı. -Yılın Albümü ve (Çin Bölgesi) En İyi Erkek Sanatçı-

Solo bir çıkış albümüne dayalı olarak bu üstün başarı seviyesini elde edebildiği için, bizim "Küçük Gurur"umuz gerçekten de iyi. Bu albümde söz yazarı, besteci ve yapımcı olarak rol aldığından, her gün yalnızca bir kaç saat uyudu. Bunların hepsi samimi ve gayretli çalışmalarını hayranlara sunmayı umut ettiği içindi.

Şarkı söylemekte iyi olmasına ilaveten, sıkı çalışan Zhang Yixing'in dansı hakkında söylenecek daha fazla şey yok! Zhang Yixing küçüklüğünden beri dans pratiğinde daima çalışkan biri oldu, bu bir insanın dansa başladığında değişmesiyle benziyor. Gugujiang'ın kalbinin eritilmesi çok büyüleyici.

Zhang Yixing’in Dragon TV geri sayım konserinde yapmış olduğu “Islak Dansı” hâlâ hatırlıyor musunuz? Danstaki seksilik maksimum seviyedeydi ve gerçekten de sanki dansa bir bakış attığınızda hamile kalacaktınız.
Gücü ve estetiği birleştiren dans koreografisi  Zhang Yixing’in tatlı fakat yine de aşırı yapışkan olmayan şarkı söyleyişiyle eşleştirilerek her performansının yepyeni bir görsel ve de işitsel şölen olmasına olanak tanıdı. Çin müziğinin şafağı olmak istediğini söylemişti ve tek seferde bir adımına yüklediği çabayla buna ulaştı.

Şu anda, şarkıcı kimliğinin dışında Zhang Yixing’in bir de aktör kimliği mevcut. “To Be a Better Man” dizisinde sevimli ve sersem “Küçük Tatlı Cai” rolünü oynayarak iyi bir ün yakaladı, onun dizide göründüğü her seferde kalbiniz eriyebiliyor.

Ve sonra “The Mystic Nine” dizisindeki Er Yue Hong rolü pek çok tartışma konusunu tetikledi,  bu dizi pek çok izleyicinin Zhang Yixing’in çok yönlülüğünü görmesini sağladı. O artık aşkı bilmeyen sersem ve sevimli genç adam değil. Bunun yerine,  öfke, hakimiyet, derin hisler ve üzüntü gösterebilen boyutlu bir aktöre dönüştü.

Bu yıl, Zhang Yixing’in yeni dizisi “Operation Love” 24 Nisan’da izleyicilerle buluşacak! Bu dizide Zhang Yixing tek başına iki farklı türde imaj canlandırdı: Yan Xiaolai’in öğrencilik zamanları ve yetişkin biri olduğunda takım elbise içindeki hâli.

Diziden herhangi birkaç kareye baksanız bile gözlerinizi yakışıklılığıyla kör edebilir.
Bir fragman ile, sıkı çalışan Küçük Kuzu kalbinizi düşürmenize sebep olabilir. Çabuk bırak o kızı! Cesaretin varsa bana gel~

Aktör kimliğine ilişkin olarak, hâlâ Zhang Yixing’in  oyunculuk kabiliyetlerini sorgulayan, toy bulan bazı izleyiciler olsa da sıkı çalışan Zhang Yixing’in cevabı da çok samimi oluyor.
O, “Kendimi bir aktör olarak göz önüne serip böbürlenmeyeceğim. Ben sıkı çakıştım ve biraz da şansım vardı. Doğrusu çoğunluk sizi değerlendirip gerçekten oyunculuk yapabildiğinizi söyledikten sonra kendinizi aktör olarak adlandırmanız için çok geç değil.

Mevcut eğlence sektöründe bu çok zorlu, pek çok sanatçı adını duyurma konusunda endişeli. Fakat alçakgönüllü ve içten olan Zhang Yixing eğlence sektöründeki “saf/lekesiz kalan” kişi hâline geldi ve bu onun “pozitif enerjili idol” ünvanı kazanmasına olanak tanıdı! Geçtiğimiz yıl,  küçüklerini hayallerini takip etme konusunda sıkı çalışmaya teşvik etmek için mezun olduğu okula sanat bursu sağladı.

Bel rahatsızlığı ile dahi dağ bölgesinden fakir çocukları ziyaret edip onlara sıcaklık götürmekte ısrarcı oldu.

Hayranlarını seviyor, X-backlere “Beni sokakta görüp selam vermek isterseniz, ne zaman nerede olursa olsun çekinmeyin. Fakat havaalanında beni karşılamaya, görmeye gelmenizi, düşmenizi, kendinizi ya da başkalarını yaralamanızı istemiyorum. Aileniz de sizler için endişelenecektir.” diyerek hatırlatmada bulunuyor.

Personellerle ilgileniyor ve hatta yemek sırasında düşünceli olmayı unutmuyor onlar için de yemek alıyor.

Sektörün kıdemlilerine saygı gösteriyor, Zhang Jinlai (sahne adı Liu Xiao Ling Tong, Çinli bir aktör) bir keresinde Zhang Yixing’in çok efendi oluşuna yönelik hayretini ifade etmişti. Bir araya geldikleri her vakit onu saygı göstererek selamlıyor.

Küçük Kuzu’nun Go Fighting’deki ustası Huang Lei de Zhang Yixing’e alenen çalışkan bir sanatçı olarak değer biçti.

Zhang Yixing ile röportaj yapma görevini alan Gugujiang, içindeki neşeyi bastıramadı ve ona tek seferde 30 soru sordu. Bununla beraber, Yixing’in yoğun iş programı konusunda endişelendiğinden onun birkaç soru seçerek cevaplamasına olanak tanındı. Fakat şaşırtıcı bir şekilde, sıkı çalışan samimi Yixing tüm sorulara cevap verdi! Gözlerim dolasıya duygulandım sahiden! Ne bekliyoruz, gidip birlikte bir göz atalım! İçinde pek çok sürpriz var!


Mogujie: Genellikle fotoğraf paylaşmadan önce fotoğrafı düzenliyor musun?
Zhang Yixing: Filtre kullanıyorum.

Mogujie: WeChat arkadaş çevrende en son ne paylaştın? (WeChat uygulaması anlar özelliğini kastediyor)
Zhang Yixing: Arkadaş çevrem yok.

Mogujie: Ne sıklıkla Wechat profil fotoğrafını değiştiriyorsun?
Zhang Yixing: Değiştirmiyorum.

Mogujie: Şarkı söyleme yeteneğine kaç puan verirsin?
Zhang Yixing: Duruma bağlı.

Mogujie: En son kimi aradın?
Zhang Yixing: Unuttum.

Mogujie: Karaokeye gittiğinde mutlaka seçtiğin şarkı nedir?
Zhang Yixing: Forever Love (Sonsuz Aşk)

Mogujie: Bir kelime ile görünüşünü tanımla.
Zhang Yixing: İyi.

Mogujie: İdol yükün kaç jin? (Jin bir Çin ağırlık ölçütü. İdol imajının ondaki ağırlığı soruluyor)
Zhang Yixing: İdol yükü nedir?

Mogujie: Aile üyelerine sevgini nasıl gösterirsin?
Zhang Yixing: Hareketlerimle.

Mogujie: Çalışmıyorken genellikle ne yapıyorsun?
Zhang Yixing: Ne zaman çalışmıyorum ki?

Mogujie: Favori yemeğin?
Zhang Yixing: Hunan yemekleri.

Mogujie: Kesinlikle yemeyeceğin bir yemek?
Zhang Yixing: Henüz yok.

Mogujie: Giyim tarzını bir kelime ile tarif et.
Zhang Yixing: Rahat.

Mogujie: Spor kıyafetler mi takım elbiseler mi?
Zhang Yixing: Rahat olan.

Mogujie: Külot mu baksır mı?
Zhang Yixing: Erkekler genelde baksır giyer öyle değil mi…

Mogujie: Dolabındaki en çok hangi moda parçası bulunur?
Zhang Yixing: Slip on ayakkabılar

Mogujie: Hangi şehirde yaşamak istersin?
Zhang Yixing: Changsha.

Mogujie: Anlık karar verilen bir tatilin oldu mu? 
Zhang Yixing: Benimkiler yalnızca anlık iş programları oluyor.

Mogujie: Bilgisayar oyunları mı basketbol mu?
Zhang Yixing: Duruma bağlı.

Mogujie: Kahve mi çay mı?
Zhang Yixing: Son zamanlarda çay.

Mogujie: Sabah mu duş alırsın gece mi?
Zhang Yixing: İkisi de.

Mogujie: Evinin tarzı nedir?
Zhang Yixing: Otelin tarzına bağlı. Otel benim evim.

Mogujie: Son zamanlarda rüyanda ne görüyorsun?
Zhang Yixing: Son zamanlarda uykum fena değil.

Mogujie: Oyunculuktaki doğal yeteneğini ne zaman keşfettin?
Zhang Yixing: Muhtemelen gelecekte keşfedeceğim.

Mogujie: Oyunculukta en zor şey nedir?
Zhang Yixing: Çok uzun replikler.

Mogujie: Eğlence sektöründe çalışıyor olmasaydın ne tür bir meslek edinirdin?
Zhang Yixing: Muhtemelen müzik alanında, kamera arkasında çalışırdım.

Mogujie: Bir ilişkide aktif misin yoksa pasif mi?
Zhang Yixing: Duruma bağlı, her ikisi de mümkün.

Mogujie: Kalbindeki en romantik evlilik teklifi nasıldır?
Zhang Yixing: Şimdi size söylersem gelecekte kullanamam ve yeni bir tane düşünmem gerekir.

* Lütfen çevirileri kaynak belirtmeden almayınız. Teşekkürler.* 

Trans cr: Layshands, Laymerence , XingPark
Çeviri: Burcu, Mira

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık