Ana içeriğe atla

170428 Beijing Times Röportajı Zhang Yixing Kesiti

Yönetmen Mao Xiaorui Yixing’in Operation Love dizisindeki performansı hakkında konuşuyor:

‘Operation Love’ Zhang Yixing’in bir TV dizisinde başrol oynama sorumluluğunu tümüyle üstlendiği ilk sefer. Yönetmen Mao Xiaorui Yixing’in performansı için takdirini ifade etti. Zhang Yixing’in oyunculukta çok sıkı çalıştığına inanıyor. Örneğin, dizideki tüm koşu sahneleri, hatta bir arabanın yanısıra koşma sahnesi de bizzat Zhang Yixing tarafından yapıldı. Mao Xiaorui Zhang Yixing’in koşudan ötürü birkaç kez istifra ettiğini fakat yine de dinlenmeyi tercih etmediğini ortaya çıkardı. Bunun yerine, o yeniden deneyerek zamanı en iyi şekilde kullandı.

Mao Xiaorui sözde “genç taze etlerin” oyunculuk sorununun sektörün karmaşık bir problemi olduğuna inanıyor. “Pek çok yapım ekibi niteliğe bakmıyor ve ticari değerlerini kullanmak için ‘genç taze etleri’ davet etmeye bir hayli para harcıyor. Oysaki genç aktörlerin onlara nasıl iyi bir aktör olunacağını söylemenize ihtiyaçları var.”

İnternette ‘Genç taze etlerin’ çok büyük meblağlar aldığına dair dedikodulara ilişkin olarak, (yapımcı) Cui Yi kesin olarak cevap verdi: “Yalnızca şunu söyleyebilirim ki Yixing'in ya da Duling’in olsun aldıkları tutar çok fazla değildi. Çok büyük ücretler yok , Çin TV dramasının şu anki standart seviyesinde. Toplam oran tutarına ilişkin olarak Cui Yi, Operation Love dizisinin tüm oyuncularının ücretlerinin toplamının prodüksiyon masrafının %60’ı sayıldığını, kalan %40’ın yapım sürecine harcandığını açık etti.

Beijing Times: Bu rol kendi karakterinle benziyor mu?

Zhang Yixing: Çekim sürecinde bazen ansızın kendi düşüncelerim ve planlarım oluyordu sonra bunu yönetmenle görüşüyordum. Yang Xiaolai ve ben kişilik olarak benzerliklere sahibiz. İkimiz de kadınların ne düşündüklerini anlamıyoruz.

Beijing Times: Sette eğlenceli bir şeyler oldu mu?

Zhang Yixing: Bu dizinin oyuncularının tümü nispeten genç olduğundan herkes birbiriyle çok rahattı. Birlikte sohbet etmek epey eğlenceliydi.

Chen Duling: Sette her gün çok mutluyduk. Özelde, Yixing şarkı söylemeyi çok seviyor. Sette, sıklıkla herkes için kısa bir canlı şov yapardı. Örneğin, koşu sahnelerinin çekiminde her çekim sonrası Yixing’in bir sonraki çekim için başlangıç yerine dönmesi gerekiyordu. O, telsize yönetmenin duyabileceği şekilde ‘Lütfen bana yeniden bir şarkı süresi verin’ diyerek şarkı söylüyordu.

Beijing Times: Çekimler sırasında soğuk bir havaya rast geldiğinizi duyduk, hiç içlik giymedin mi?

Zhang Yixing: (Hiç içlik giyme alışkanlığım olmadı), genç insanlara hâlâ içlik giyiyor musunuz diye soruyorsunuz.

Beijing Times: Bu senin ilk kez tek başına başrol oynayışın, Go Fighting abilerinden tavsiye istedin mi?

Zhang Yixing: Kesinlikle bu konuda konuştum fakat grup sohbetimiz her zaman işle alakalı olmuyor bu yüzden söyleyemeyeceğim bazı şeyler var hahaha.

Beijing Times: Zhang Yixing ile ilk kez ortak bir çalışma yapmak nasıl?

Chen Duling: Yixing ‘samimi adam’ ölçütüne çok iyi uyuyor. 

*Çevirileri kaynak belirtmeden almayınız. Teşekkürler.*

Trans cr: Layshands
Çeviri: Mira

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık