Ana içeriğe atla

170719 iQiyi PaoPao Muhabirinin Zhang Yixing Hakkındaki Mesajları


iQiyi PaoPao muhabiri Yixing ile röportaj yaptıktan sonra onun hayranı oldu!

Bu cümleler, muhabir ile bir meslektaşı arasında geçen Wechat sohbetinden. Muhabir, meslektaşına dün Go Fighting 3 basın konferansı sonrası Yixing ile yaptığı röportajdan bahsetmiş.

Meslektaşının cevapları parantez içinde yazıldı.

Wowowowowowowowo dün Zhang Yixing ile röportaj yaptığımda, gerçekten ona hayran oldum!! Tanrım hâlâ toparlanamadım

(Sabahın erken saatinde hayrola?)

Go Fighting basın konferansı dündü ya hani! Onun sahne arkası röportajını yaptım! Enerji seviyesi o kadar yüksek değildi, duydum ki tüm gece çalışmış ve çok yorgunmuş. Sonra onunla röportaj yapacakken çok endişeliydim ve çok fazla konuşmak isteyecek biri olmayacağını düşündüm. İçeri geldiğinde yerde bağdaş kurmuş oturuyordum. Onu selamladıktan sonra, hayranlarının daha önce bana onun müzik hakkında konuşmaktan keyif aldığını söylediklerini hatırladım! Bu yüzden, ortaya attığım ilk soru onun MV tarzı ile alakalıydı, sonra o hemen enerji yüklenmiş göründü ve çokça konuştu!

Sonra garip bir şekilde gerginliğimden sıyrıldım, onun müzik hakkında konuşmasını dinliyordum sonra, diğer sorular doğal bir şekilde müzikle alakalı oldu. İkinci soruda ansızın güldü ve “Sorularınızı seviyorum.” dedi. Wowowowow, yeni bir eğlence sektörü muhabiri olarak böylesine popüler bir ünlü tarafından övüldüm biliyor musun! O an, orada Thomas 360 derece dönüşü (Ç/N: Break dance rüzgar gülü hareketi) yapmak ve uçmak istedim.

(Hahahaha sakin ol)

Diğer ünlülerle röportaj yaparken birazcık gergin olabiliyordum fakat bu sefer garip bir şekilde gergin değildim! Onun bir şeyler hakkında, yeni albümü hakkında konuşmasını dinledim ki bu farklı pek çok antik, klasik unsur barındırıyordu. Ve ona geçmişteki tüm doğaçlamalarını düzenleyip derlemek ister mi diye sorduğumda çok fazla şey söyledi!!! Müzikten söz ederken coşkulu görünüyor!!! Sonra ona şarkı söyleme programlarında yer almak isteyip istemeyeceğini sordum, çok mutlu görünüyordu, tıpkı benim dırdır konuşmam gibi, durmaksızın konuşuyordu, o çok sevimli…

Röportaj sona erdiğinde o yeniden, “Vay canına, gerçekten sorularınızı sevdim.” dedi. Ona, bu soruların hayranların gönderdikleri arasından seçildiğini, bunların insanların en çok cevap almak istedikleri sorular olduğunu söyledim. Ve o, “Teşekkür ederim, teşekkür ederim.” dedi.

(Wuuu, o çok muhteşem)

Sonra, nereden cesaret geldiyse ansızın ona bir şey söylemek istedim! Ona baktım ve “Siz gerçekten çok olağanüstü bir müzisyensiniz.” dedim. Ve o ellerini birbirine geçirip bana hafifçe eğilerek selam verdi, “Teşekkürler” dedi. Gerçekten, o  vakit gözlerimde yaşlar birikti. Sadece buna dayanarak, onun gerçekten müzikte ısrarcı biri olduğunu anlıyorum, o diğer insanlarla müziği hakkında konuşmayı gerçekten çok seviyor ve personele, herkese karşı çok kibar ve iyi.

(Gerçekten, müzik yapan pek çok insan var, kim tümüyle müziğe olan tutkusuna güveniyor ki)

O vakit röportaj bitmişti, kameraman ekipmanları indiriyordu, biz orada sohbet ediyorduk. O an görünen o ki kafam güzeldi (aşırı coşkuluydum) onun ne söylediğini spesifik olarak hatırlamıyorum. Fakat her neyse, o bir cümle “Müziğimin ülke kapılarının ötesine yürümesini istiyorum, herkesin müziğimi duymasını istiyorum.” Tüm sohbet boyunca cidden gözlerim kıpkırmızıydı. Sonra biz ekipmanları tutarken birdenbire bana seslendi ve, “Eh, bir soru daha ekleyebilir miyim?” diye sordu.  Kameramana araçları hazırlaması için bağırdım, sonra kibar bir şekilde bana Kayda ilk siz başlamak ister misiniz, böylece videoda sesiniz olur.” dedi. Buna gerek olmadığını, düzenleme sırasında sesimin çıkarılacağını söyleyerek açıklama yaptım. Bunun ardından başını salladı ve yeni teklisi hakkında tasvirlere eklemelerde bulunmaya başladı. O zaman, zihnimde bir cümle belirdi, pek de zarif olmayan bir cümle, “Seni seven insanlar gerçekten de kutsanmışlar.”

Gerçekten de kıymetli vakti için endişelenmeyip sadece müziği hakkında konuşmak için röportaja bir şeyler eklemeye gelebilen bir ünlü nadir bulunur. Oradan ayrılırken, “Siz kesinlikle daha da yüksek bir sahnede/mertebede duracak ve en iyi müziği yapacaksınız.” dedim. Teşekkür etmeye devam etti, giderken benimle bilhassa vedalaştı. O gerçekten samimi, hiç de ünlü biri gibi değil, tümüyle bir müzisyen, gerçekten. Başından sonuna dek, çok duygulandım. Aslen çok hızlı bir röportaj olacağını düşünmüştüm ve girerken çok gergindim fakat şimdi düşününce zihnim onun kendinden son derece emin bakışlarıyla, “Kesinlikle iyi iş çıkaracağım” diyen aurasıyla dolu. Döndüğümde onun hayranı olduğumu, onun çok ama çok iyi biri olduğunu söyleyip durdum.


(Gitgide daha iyi oluyor, gelecekte çok daha iyi olacak. (Ç/N: Başarı anlamında söylüyor))

Trans cr: Laymerence
Photo cr: Chenyu
Çeviri: Mira @Layixingturkey

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık