Ana içeriğe atla

[K-NETZ & C-NETZ] Lay'in GF Çekimlerindeki Duygulandıran Tutumu


“Arkadaşım Go Fighting Hong Kong çekimlerinde Yixing’e rastladı. Bir koli kiraz izleyici kalabalığı yüzünden devrildi. Yixing bir saniye bile düşünmeksizin toplamaya yardımcı oldu, çekimler bu yüzden duraksadı. Bir insanın karakterini böyle detaylardan görebilirsiniz, bebeğim gerçekten iyi biri."

Tüm oylar: +13900

[+1560] ‘Birinin karakterini detaylar vasıtasıyla görmek söz konusu olduğunda Yixing asla hayal kırıklığına uğratmıyor.

[+1548] Eminim bu kiraz kolisinin tamamı satılmıştır.

[+1053] Onun kanatlarını gördüm. Küçük Melek Zhang  Yixing.

[+771] Kocacığımız çok çok çok çok iyi. Havaalanında devrilen şeyleri kaldırmak için derhal durması olsun, dökülen meyveleri toplamak için tezgah sahibine yardım etmesi olsun, o daima böyle ağırbaşlı ve doğal.

[+662] Yixing’in kameramanının Weibo’da söylediği şeye bakın. O gerçekten aşırı iyi biri. (Kameramanın Weibo gönderisi: Arabaya bindikten sonra dahi bunu düşünüp durdu. Personele bunu gereğine uygun şekilde halletmelerini söyledi. Endişelenmeyin, yapım ekibinin böyle şeyler için yeterli bütçesi var.)

[+334] Karakteri çok iyi. İnce bacaklar, açık ten, dalgalı saç. İdolüm.

[+302] Güzel bir kalbe sahip olan iyi yürekli insan. Aşkım benim.

[+248] Kazanmak onun için sahiden önemli mi? Tabii ki önemli. Onun ne kadar rekabetçi olduğunu hepimiz biliyoruz fakat böyle bir zamanda o kiraz kolisini toplamayı seçti. Bu size onun nasıl da terbiyeli olduğunu gösteriyor. Bana göre, başkalarına sorun çıkarmak istememekteki bu düşüncelilik bir yarışı kazanma şevkinden çok daha önemli. Ne kadar güçlü ve nazik bir insan. Hayranların devirdiği bir bisikleti kaldırdığı zamanı hâlâ hatırlıyor musunuz? O hep böyleydi.

[+156] Ona görünüşünden ötürü hayranlık duymaya başladım  fakat karakteri sayesinde sadık kaldım. Onun her şeyini seviyorum.

[+106] Dürüst olmak gerekirse, bunu yapmaya mecbur değildi fakat diğerlerine örnek olarak yaptı. Doğru insana hayranlık yapıyorum.

[+79] !!!!! Çocuğuuum!!!!!!


Bir Kore haber sitesinde yapılan haberin yorumlarının çevirisi: 

→ Çin'deki popülaritesi çok yüksekken ve gerçek bir yıldızken tavırları kibirli değil, yalın ve kibar. Bu onun mütevazı olduğunu gösteriyor. Bana kalırsa bu temel tutumlar teker teker o insanın kişiliğini gösteriyor. 

→ Xing-ie böyle yardım etti ve yapım ekibinden güzelce düzenlemelerini rica edip durdu. ㅠㅠ Xingie'nin kalbi ㅠㅠ çok fazla seyirci Go Fighting çekimlerini izlemeye geldi ve bu işleri karıştırdı endişelenmesi gereken şey güvenliğiydi yine de hoş bir şekilde çekim yaptığın için teşekkürler Xing-ah!! Kalbe dokunan bu olay dünden beri durmaksızın gündeme geliyor!!

→ Bu çocuğu seviyorum...

→ Soğuk bir görünüşü var ama onu bir yanına gelince gördüğümde kibar görünüyor. 

→ Hayran anlatımlarına ya da böyle haberlere bakarak, Zhang Yixing'in kibar ve dürüst biri olduğu apaçık ortada. 

→ O bizim Xingi-emiz! ♥ Samimi bir adam.

→ Xing-iemiz en iyisi Xing-iemiz en iyisi!! O çok iyi!!

→ Xing-iemiz bizi gerçekten de çeşitli şekillerde duygulandırıyor ㅠㅠ

→ Lay hakkında pek çok duygulandıran olay mevcut. Zhang Yixing bir melek. 

→ Zhang Yixing seni çok ama çok seviyorum ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ Aerilerle bir yaz randevusuna çık ㅠㅠ

→ Lay'den beklendiği gibi! Şu günlerde The Mystic Nine'ı yeniden izlediğimden olabilir, oppayı daha çok özlüyorum, Çin aktivitelerini güzelce yap ve incinme comeback zamanı buluşalım! Oppanın hakkında haber duyduğum için sanırım bugün ben de keyifli bir gün geçireceğim. ♥ 

→ Asla değişmeyen, kendisine olan ilgiyi hesaba katmayan benliği gerçekleşmesi kesin bir mesele, kendisine duyulan bu ilgi için çok çalışması daha çok çalışması gerektiğini düşünüyor, Lay'e gerçekten saygı duyuyorum!!!!!

→ Beklendiği gibi, Lay'in güzel kalbini bilmeniz gerek...

Trans cr: Netzonexo , issing_ktrans
Çeviri: Mira



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık