Ana içeriğe atla

Tencent Kuruluşu Lay & Sun Honglei Röportajından Kesitler


"… Go Fighting 3. Sezon 2. Bölümünün başlangıcıydı. Sivri gagalı hayvanlardan korkan Zhang Yixing’in odasında yapım ekibi tarafından bırakılmış birkaç tavuk vardı. Zhang Yixing kendisiyle ilgilenemeyecek ölçüde korkup soluğu Sun Honglei’nin odasında aldı.
“O gece bana tüm zaman boyunca işkence etti ve onlar yayında hepsini kestiler.” diyerek yakınmaya başladı Sun Honglei.
Sun Honglei’nin odasına ulaşan Zhang Yixing’in nereden olduğu bilinmeyen bir yığın videosu vardı. Ve “Lütfen tavsiyelerimi dinle.” gibi hevesli bir tutumla Sun Honglei’ye her birini izletti. Zhang Yixing asıl niyetini, “Honglei-ge’nın işten ötürü çok baskı altında olduğunu gördüm ve rahatlamasını istedim.” sözleriyle açıklamaya çalıştı.
Fakat Sun Honglei bunu dikkate almadı. Yakınmaya devam etti: “Uyumak istiyorum yalvarırım dedim. Yixing şu videoya bak dedi. Onu izledim ve çok heyecanlı çok mutluydum. İzledikten sonra yeniden uyumak istediğimde Yixing, Honglei-ge bir tane daha var dedi.”
“Ne kadar kötü biri olduğuna bakın! Kötü olmayı öğrendi!”
Nihayetinde 10 dakikalığına uyudular ve sonra yatak çöktü.
Zhang Yixing, Sun Honglei’nin üstüne düştü ve sevimli ifadesiyle uyandı. Sun Honglei yatak çöküntüsünün içine düştü, üstünde tümüyle Zhang Yixing’in bedeni vardı ve acı dolu bir yüz ifadesiyle uyandı.

Tencent Kuruluşu: Go Fighting’in 10. Sezonunu çekmeyi hiç düşündünüz mü?
Zhang Yixing: Bu konu hakkında daha önce konuştuk. Happy Camp 20. Yıldönümüne erişti, Go Fighting de bir 20. Yıldönümüne sahip olursa izlemesi harika olacaktır.
Sun Honglei: O gün Xiao Bo (Huang Bo), Honglei, bana He Jiong 20. Yıldönümü kutlaması yapıyor bizim Go Fighting 20. Yıldönümü kutlamamız nasıl olurdu diye sordu. Ben de 20 yıl içinde yaşlı adamlar olacağımızı bu konu hakkında düşünmek istemediğimi söyledim. Fakat bunun bilhassa güzel bir hayal olduğunu düşünüyor ve gerçekleşebilmesini umuyorum. Ama bu konuda düşününce biraz duygusal hissediyorum.
Tencent Kuruluşu: O vakit geldiğinde, nasıl olacağınızı düşünebiliyor musunuz?
Zhang Yixing: Bence teknolojideki gelişmeyle birlikte TV önünde oturup bir mikrofon takarak “bu tarafa, sola gel” şeklinde TV’yi kontrol edebiliriz.
Sun Honglei: 20 yıl sonra o (Yixing), bizim yaşlarımızda olacak. Biz yaşlı adamlar olacağız bu yüzden gerçekten de bunu düşünmeye cüret etmek istemiyorum cüret de etmiyorum. Ama inanıyorum ki biz 6 kişi, ayrılmayacağız. Ne olursa olsun aramızdaki hisler kesinlikle kopmayacak. Bu çok derin. Çünkü bu Yixing’in, Huang Bo’nun ve Wang Xun’un bir realite şovda ilk kez yer alışları, her şeyde pek çok ilk var. Bu yüzden bu öyle unutulmaz ki hayatlarımızdaki en önemli şeylerden biri.
Trans cr: Layshands
Çeviri: Mira


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık