Ana içeriğe atla

171118 | Bağımsız Muhabir Lu Yanni Go Fighting Ekibi Röportajı Yixing Kesiti


"Altı Beyefendi, Altı Yavru Köpek, Altı Yaramaz Çocuk - Go Fighting Özel Hikayesi"

...Ciddi fakat yine de kayıtsız bir tonla o gün (1. sezon 7. bölüm) teleferikte ağlamadığını söyleyen tek kişi Zhang Yixing'di. "Neden ağladıklarını biliyorum fakat yine de kalbimin içinde duygulanmış olabilirim. Sadece görünüşte kaybetmek istemedim." 

...Sun Honglei'nin Zhang Yixing ile ilk tanıştığındaki izlenimi, "Bu çocuk neden bu kadar hassas?"; ikinci izlenimi, "Bu çocuk (kendine karşı) neden bu kadar katı?"; bir sonraki izlenimi, "Bu çocuk neden bu kadar çalışkan?"; ve sonraki anlayışı, "Bu çocuk neden bu kadar yetenekli?" olmuş. Çünkü birbirlerine çok benzediklerini düşünmüş...

...Chengdu'daki o gün çekimler her zamanki gibiydi, sabahın erken saatlerinden itibaren otelin dışında yüzlerce Go Fighting hayranı toplanmıştı, kalplerindeki idollerine yalnızca bir göz atmak için düzgün bir kılık kıyafet ile kapıda bekliyorlardı. Doğrusu oradakilerin çoğu Zhang Yixing'in hayranlarıydı. Yolda arabayla giderken bir alışveriş merkezinin duvarında devasa bir reklamını gördü. Personele mırıldandı: "Görüyorsun ya, reklamım burada asılı, hayranlarım kapıda, fakat gelecek yıl bu yer (reklam yeri) benim olmayabilir. Gelecek yıl bu hayranlar da burada beni bekliyor olmayabilir."

...Sun Honglei, "küçük kuzunun" içinde 'bir kurt ve bir kuzu' mizacı yattığını derinlemesine anlıyor. Apaçık bir tutumla şunu söyledi, Yixing'i çok sevdiği için ona ne yapması ne yapmaması gerektiği hakkında talimat vermiyor. "Bırakalım da düşüp hırpalansın. Düştükten sonra yeniden ayağa kalkacak ve yeniden düşecek, sonra yeniden ayağa kalkıp yeniden düşecek. Hayat işte böyledir." Fakat daima ona göz kulak olup, onunla oluyor. Bazen, bazı günler altı kişilik wechat sohbetinde birden Zhang Yixing ya da Show Luo'nun pek konuşmadığını keşfediyor. "Bu çocuklara neler oluyor? Onları mutsuz eden can sıkıcı bir şeyler mi var?" görmek için weibolarına bir göz atmaya bile gidiyor.

...Her bölümün çekimlerinden sonra akşam yemeğinde dördü -Huang Lei, Huang Bo, Wang Xun ve Sun Honglei içki içerken, Zhang Yixing ve Show Luo soda içiyor...Çekimler sırasında meydana gelen eğlenceli şeyler hakkında sohbet ediyorlar ve biri heyecanlanıyor.
"Bu kişinin adı Sun Honglei!" manzarayı tanımlayan Huang Bo'ydu. "Bo ah, burada sadece birazcık var, demem o ki senin şerefine içeceğim!" ve o (Sun Honglei) başını geri atıp içkisini tek yudumda bitirmiş. 

Huang Bo alışılmış sözünü söylemiş, "Bu basit mesele mi? Gel sana aslında kolay olan bir kuralını söyleyeyim, bu noktalarda..." ve aralıksız konuşmuş. Yixing kenarda istekli bir yüz ile, "Oh abilerim, dinledikten sonra söylediklerinizin çok doğru olduğunu düşünüyorum, vay canına!" demiş, Honglei, "Öyleyse neden benim şerefime bir kadeh içmiyorsun?" dediğinde Yixing, "Ben içki içmem!" demiş. 

...Bazen, Huang Bo, Wang Xun elinde olmadan Zhang Yixing'e kendisini cesaretlendirmenin kendisini bu kadar çok yormak anlamına gelmediğini söylemek istiyorlar. Sun Honglei kollarından tutup, "Bo ah söyleme, söyleme! Yine aynı olacak. O şimdi bir okyanusta ve etrafında dalgalar var. İleri gitmesi gerekiyor. Onu cesaretlendirelim, ona kendi deneyimlerimizi anlatalım ve onun daha az sapağa girmesini sağlayalım!" diyor. 

...Go Fighting 3. sezonunun basın konferansında, Go Fighting biraderlerinin muhabirlere sorular sorduğu bir oyun bölümü vardı. Sıra Show Luo'ya geldiğinde, sorduğu soru "Zhang Yixing'in albümünün ne zaman yayınlanacağını biliyor musunuz?" oldu. Bunun küçük kardeşinin hayattaki en önemli şeyi olduğunu biliyordu. Bu sebeple onun adına tanıtım yapmak, onu yükseltmek için her olanağı, elde ettiği her fırsatı değerlendiriyordu. 

...babası Zhang Yixing'e uzun zaman önce bir cümle öğretmiş, "Samimi bir kalbe karşılık samimi bir kalp kullan" (Anlamı: Eğer birine candan muamele ederseniz o da size aynı şekilde karşılık verecektir) O biliyordu ki, bu bir grup abiyle arkadaş olmayı, ömür boyu dost olmayı can-ı gönülden istiyor. Bu yüzden, "Samimi kalbimi kullandım. Ya hiçbir şey söyleme ya da doğruyu söyle." Abilerindeki özgüveni gördü ve kendisinden de bu inanca sahip olmasını talep etti. "Önceden, ne yapabileceğimi bilmiyordum ve özgüvenli değildim. Fakat onların çevresinde bulunduktan sonra özgüvenli olabileceğimi biliyorum. Özgüvenli olmama olanak tanıyacak kabiliyete sahip olduğumu da biliyorum. Onlar daima beni cesaretlendiriyorlar." 

...Zhang Yixing'in ağzından bu beş abi hakkında büyük kalıp sözler ya da derin duygusal ifadeler duyacağımı zannetmiştim fakat bunu yapmadı. Genç fakat yine de yorgun olan yüzü durgun bir su kadar sakindi. "Go Fighting abilerinin duygusal bağlarına bel bağlamıyorum. Sadece, bu bağlar için daha sıkı çalışacağım çünkü onlar beni seviyorlar ve bana güveniyorlar. Onları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Umarım bir insanı yanlış değerlendirmediklerini, bu küçük kardeşi sevmenin iyi bir şey olduğunu düşünürler. Bununla beraber, gücüm sıkı çalışmamdan geliyor."


*Çevirilerimizi kaynak belirtmeden kullanmayınız! Teşekkürler.* 

ENG: Layshands | TR: Mira 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık