Ana içeriğe atla

171123 | Lay'in Weibo Güncellemesi



Şükran Günü geldi

Öncelikle ülkemize minnettarım ve de şükran doluyum, güçlü ve refah bir ülkeye sahipsek ancak o vakit huzurlu hayatlarımız olur.
Dün, bana “Yılın Adamı” unvanını ve onurunu bahşettiği için Esquire’a teşekkür etmek istiyorum. Çok mutluyum, son derece onur duyuyorum ve bu unvan ile birlikte büyük bir sorumluluk olduğunu da hissediyorum.
Ansızın zamana karşı minnettarlığımı ifade etmek istedim. Zaman kimseyi beklemiyor, beni yavaş yavaş yaşlandırıyor. Olgunlaşma yolculuğuna gelişim eşlik ediyor. Zaman çarçabuk geçiyor fakat iyi olan şu ki zamanın hızı gelişim hızına eşdeğer.

Ve sonra, Xingmilere (Xbacklere) teşekkür ederim. Dün adımın yazılı olduğu ışıklı panolar aklıma pek çok anıyı getirdi. İlk çıkış yaptığımda ve deneyimsiz biri olarak başladığımda bu ışıklı panolara, afişlere ve hayran desteklerine çok dikkat ettim, çok önem verdim.

Sizler kibirli olduğumu hissedebilirsiniz haha. Bu doğru. Açıkçası ben, bilhassa karşılıklı etkileşimlerimizden derinlemesine etkileniyorum. Düşünsenize bir, koca bir stadyum ve minicik bizler. Birbirimize baktığımızı nasıl haber vereceğiz? Ben sizlerin beni görmesini sağlamak için müziği, kelimeleri, dansı ve her tür hareketi kullanıyorum. Sizler ise stadyuma getirmek için “çok mücadele ettiğiniz” ışıklı panoları ve hayran desteklerini kullanarak, bunların yanı sıra tezahüratlarınız ile bana nerede olduğunuzu söylüyorsunuz. Ve bu karşılıklı etkileşimlerimizin sonucunu veriyor. Sizler yanımda kaldınız ve bu yolda insanların değişmesi vaziyetin aynı kalmasına karşın geri dönmeden beni desteklediniz. Fakat umarım her yolculukta birbirimize eşlik ederken bu daima mutluluk verici ve hatırlanmaya değer olur.

Go Fighting yeni bitti. Tüm Go Fighting abilerine teşekkür etmek istiyorum. Onlarla grup sohbetinde konuşurken, onların farklı alanlarda büyük ölçüde deneyimli ve bilgi sahibi olmalarına gerçekten gıpta ediyorum. Abilerimin çektiği fotoğraflara her baktığımda ve onlar bir şey söylediklerinde ailemle konuşuyormuşum gibi hissettiriyor. Meşgul olmadığımızda daima sıklıkla bir araya gelebilmeyi düşünüyorum. Abilerimin olduğu farklı reklamları her gördüğümde durup, hatıra olsun diye bir fotoğraf çekiyorum. Bu tıpkı gerçek kişiyi görmek gibi. Go Fighting’in başından bu yana her bir fotoğraf duruyor, telefon hafızam full olduğunda bile onları silmeye kıyamıyorum. Benim için onlar idollerim, büyüklerim, abilerim, sığınacak (güvenli) limanım. Yixing’e olan ilginiz, özeniniz ve sevginiz için teşekkür ederim abilerim.

Go Fighting’in tüm çekim ekibine minnettarım. Hepiniz gelişmem için bir alan vermenin yanı sıra bana çok ilgi gösterdiniz ve yardım ettiniz. Bazen çekimler esnasında aç olduğumda personel en sevdiğim atıştırmalıklardan çıkarır ve karnımı doyurmamı sağlardı. İyi hissetmediğimde daima bana en özenli bakımı ve ilgiyi verirlerdi. Çekim alanına ulaştığım her vakit daima sıcak bir akşam yemeği olurdu…Teşekkür ederim.

Yixing Stüdyosu’ndaki tüm personellere ve küçük sekreterlere minnettarım. Benim için çok vakit ve efor harcıyorlar. Her bir kişinin sıkı çalışması tanınmaya değerdir. Umarım stüdyodaki tüm personeller çaba harcamaya ve birlikte gelişmeye devam edersiniz, titiz bir çalışma tutumuna sahip olursunuz, kendinize karşı sıkı beklentileriniz; başkalarına karşı temiz bir vicdanınız olsun.
Aynı şekilde, sizlere de teşekkür ederim.

Aileme minnettarım, bilhassa anneme. Senin için çok zor oldu. Oğlun sıkı çalışmaya ve öğrenmeye devam edecek ve sevgini, desteğini  boşa çıkarmayacak. Ayrıca umarım ailem sağlıklı olur.
Teşekkür ederim.

Her bir büyüğüme (sektördeki kıdemlilerime) teşekkür ederim. Sizlerin sayesinde eğlence sektörü gelişti ve bugünkü durumuna geldi. Umarım biz genç olanlar, büyüklerimizin onayını kazanabiliriz. Tüm ilgi ve rehberlikleri için büyüklerimize teşekkür ediyorum. Çok şey öğrenecek ve baştaki kalbimi (arzumu) asla unutmayacağım. Hedeflerime yönelik mücadele etmeye ve sıkı çalışmaya devam edeceğim.
Teşekkür ederim.

Beni seçen, bana yardım eden, geçmişte, bugün ve gelecekte bana iftira atan herkese teşekkür ederim. Ben mükemmel değilim fakat erişemeyeceğimi düşünerek benim için koyduğunuz yüksek standartlara erişmek için sıkı çalışacağım. Ben hâlâ benim, istikrarlı bir şekilde ve ısrarla gelişme gösteriyorum. Sıkı çalış, sıkı çalış, daha sıkı çalış.

Teşekkür ederim.



ENG: Lyuanz, Laymerence | TR: Mira

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık