Ana içeriğe atla

Yixing'in Kibar ve Yardımcı Oluşunu Anlatan Bir Anlatım

Soru: Eğlence sektöründe iyi bir kişiliği ve aynı zamanda yüksek duygusal zekası olan bir sanatçı biliyor musunuz? 

Anonim kullanıcı:

Zhang Yixing
Gerçekten meydana gelmiş bir şeyden söz edeyim. 2 yıl önce falan, arkadaşım onunla ofiste karşılaşmış, muhtemelen oraya ürün işbirliği gibi bir şey hakkında görüşmek için gitmiş, yüzünde maskesi varmış arkadaşım onu fark etmiş fakat kim olduğunu bilmiyormuş. 
Asansör gelmiş, çok fazla insan varmış, maske takan adam inisiyatif kullanarak yol vermiş ve diğerlerinin asansöre öncelikli binmesine olanak tanımak için en sona geçmiş. 
Bu bir şey değil. 
İnsanlar asansörden çıkarken, arkadaşımın iş arkadaşı elinde bir demet dosya taşıyarak kenarda duruyormuş, biri ona çarpmış, dosyalar düşmüş ve o (iş arkadaşı) panikleyerek toplamaya başlamış.
Bu kez maskeli adam, doğal bir şekilde çömelmiş ve tüm dosyaları toplamasında ona yardımcı olup onun için dosyaları düzeltmiş. 
Dahası da var......
Arkadaşımın iş arkadaşının tuttuğu dosyaları almak için inisiyatif kullanmış ve, "Sorun olmazsa almanıza yardımcı olayım" demiş. 
Arkadaşımın söylediğine göre, bu olay kadının mentalitesinde bir dönüm noktası haline gelmiş. 
O hanımefendi, muhtemelen pek iyi görünmüyormuş, daima oldukça değersiz hissediyormuş, deneme sürecinde bir çaylak olduğu gerçeğiyle beraber, tüm yapması gereken karışık görevlerle ilgilenmekmiş, etrafındaki insanlar tarafından ona patronluk taslanıyor fakat tanınırlık elde edemiyormuş artık daha fazla devam edemeyeceğini hissederken dosyalarında ona yardımcı olan bu maskeli adamla karşılaşmış. Onun Zhang Yixing olduğunu öğleden sonra öğrenmiş. Çok ağlamış......Muhtemelen içten gelen, şiddetli bir duyguydu.....Tıpkı bir idol dizisi gibi.......sadece dizideki başrol erkek.....muhtemelen artık hatırlamıyor. Çünkü o bunu yaptığında, sadece yardım eli uzatmak için yaptı, sadece kendi arzusuyla yaptığı kibar bir hareketti. 

ENG: youngstars710 | TR: Mira 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık