Ana içeriğe atla

[C-NETIZEN] Yixing Tencent Video Star Ödülleri'nde SHEEP İle Yılın Albümü Ödülünü Kazandı


[WEIBO] Zhang Yixing “Yılın Albümü Ödülü”nü kazandı, dizlerinin üstüne çöktü ve yeri öptü!

Tüm beğeniler: +15 989

[+3581] Birçok yeteneğe ve iyi bir görünüşe sahip olan, çok sıkı çalışan, şarkı söylemede ve dansta çok iyi olan Zhang Yixing, beste yapmakta da hünerli!! Solo albümlerinin ikisini de tek başına hazırladı. Yeni albümü ‘Sheep’,iTunes Dünya Albümleri Listesi’nde en iyi Çin albümü olarak rekor kırdı, 30 ülkenin iTunes listesinde zirveye çıktı. O, bu “Yılın Albümü Ödülü”nü hak ediyor. Ayrıca bu ödül, Yixing’in müziğinin fark edilmesi ve desteklenmesi için bir yol! Zhang Yixing’in ileride bizler için hazırladığı daha büyük sürprizleri görmek için sabırsızlanıyorum!!
[+3531] O, sahneyi tutkuyla seviyor, öpmesinin nedeni bu.
[+1904] Sonsuza dek Sahnelerin Xing'i. Sahnede cazibelerini özgürce serbest bırak.
[+1412] Solo sahnelerini dört gözle bekliyorum. T_T
[+1348] Sen gerçekten sahnede olmak için doğmuşsun.
[+1335] Uzakta olan üyelerim… T_T Biz de seni özledik.
[+1304] Eğilip yeri öptüğü anda gözyaşlarına boğuldum.
[+1127] Zhang Yixing’in dolup taşan yetenekleri.
[+830] Zhang Yixing’im! Benim en yakışıklı ve harika olan Zhang Yixing’im! Gerçekten muhteşemsin. Müzik sanatçısı Zhang Yixing’imizi tebrik ederim!!
[+812] Yixing muhteşem biri.
[+537] En iyisini hak ediyor.
[+499] Zhang Yixing, sen daha çok müzik ödülleri almayı ve daha büyük bir sahneyi hak ediyorsun. T_T
[+459] XBack’lerin için, çalışmaların için, seni seven insanlar için ve uzaktaki üyelerin için teşekkür ederim.
[+423] Yixing sahnede olmayı gerçekten çok seviyor, fighting, ebediyen senin yanında olacağım! ❤❤
[+364] Bu muhteşem bir şey. T_T En çok sevdiği şeyi, sahneyi öptü. 
[+285] Bu akşam Yixing de üyelerini özlediğini söyledi!!!!

________________________________________

•[WEIBO] Bu yıl sürprizlerle ve yeniliklerle dolu olan bir yıldı. Zhang Yixing dizleri üstüne çöktü ve yeri öptü. Samimiyetini ve tutkusunu en açık yol ile ifade etti. Bu albümün hak ettiği gibi tanınmasında yardımı olan herkese teşekkür ederim ve en çok çaba harcayan kişi, Yixing’e de teşekkür ederim.
(t/n: Bu gönderi Yixing’in sekreterinin resmi Weibo hesabında tekrar paylaşıldı.)

Tüm beğeniler: +20 449

[+1691] Müziği sevmek, müziği ciddiyetle ele almak, bir müzik sanatçısı olarak onun görevi. Fakat Yixing sahneyi de tutkuyla seviyor. Sergilediği her bir performans için mükemmelliği zorluyor. Şimdi ise “Yılın Albümü Ödülü”nü aldı, hiç şüphesiz, hak etti ve bu onun ilerlemesi için ona daha çok gaye verecek. Sahneyi öpmesinin nedeni bu, onun en çok sevdiği şey sahnede olmak.
[+1183] Daha fazla bir şey söyleme, patronunu çok seviyorum.
[+831] “Zhang Yixing yeri öptü”. Bu son öpücük, müziğine ve sahneye olan tutkusu içindi. “Yılın Albümü Ödülü”nü aldığın için tebrik ederim, Yapımcı Zhang Yixing!
[+754] Müziğe kafayı takmış bir genç! Müziği gerçekten tutkuyla seviyor. Sahneyi tutkuyla seviyor, bu yüzden sahneyi öptü. Zhang Yixing’in geleceği sonsuz olanaklarla dolu, beraber yürüyelim!
[+452] Onu seviyorum.
[+304] Patronun en iyisi!!
[+300] Onun en çok sevdiği şey sahne ah!
[+139] Bizim muhteşem Zhang Yixing’imiz!
[+120] Bu yolculukta biz her zaman onun yanında olacağız! ❤❤❤
[+71] Bu, Yixing’in sahnesine olan gerçek tutkusu, sonsuza kadar bizim büyük gururumuz.

[+68] Seni seviyorum. T_T Patronuna, onu daima seveceğimizi söyler misin? T_T Onu daima destekleyeceğimizi. T_T Hiçbir şeyden korkmaması gerektiğini, sadece hayallerinin peşinde koşmasını da söyler misin?

*Çevirileri kaynak belirtmeden kullanmayınız. Teşekkürler*

ENG: netzonexo
TR: Buse

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık