Ana içeriğe atla

[DERLEME] The Next Programı Kayıtlarından Anlatımlar


The Next yarışmacıların ünlü bir şarkıcıya meydan okudukları bir şarkı yarışması. Hem yarışmacının hem de şarkıcının birbirleriyle yarışmadan önce kendilerine verilen şarkıyı düzenlemek/değiştirmek için 24 saatleri oluyor. 

"Öncelikle bugünkü sahnenin felaket güzel olduğunu ifade etmek istiyorum. Kıyafetler, saç, şapka hepsi çok çok iyi görünüyordu. Kendisiyle röportaj yapılırken her zamanki gibi biraz sevimli bir şapşallığı vardı. Seçim zamanı geldiğinde kıza takılmak için bir şey bile söyledi. Başı çok hızlı döndü ve algıları %100'dü."

⭐Gizemli konuk Yixing'di.
⭐Meydan okuduğu şarkıyı ustalıkla söyledi, dans etti. 

⭐Yixing'in program kadrosundan şarkıcı Hua Chenyu ve şarkıcı Yang Kun ile performansı unutulmazdı. 

⭐2 gündür 5'ten gece yarısına dek çekim yapıldığından çok yorgun görünüyordu.


"Hayran olmayan biri olarak, bu konuğun her açıdan çok iyi bir performans sergilediğini düşünüyorum, onun hayranı oluyorum. Öncelikle, önceki gün onun aldığı şarkıyı gördüğümüzde onun adına soğuk terler döktük. Buna karşın, ikinci gün performans sergileyen ilk kişi olarak, izleyicileri hayrete düşürdü. Fevkalade bir düzenlemeydi, detaylar için programı seyredin. Yixing yarışmacıya dönütler verirken, çok mütevazı bir tutum içinde birçok profesyonel tavsiyelerde bulundu, muhtemelen The Next sahnesinde duyduğum en profesyonel yorumdu. Derin bir müzik anlayışı olduğu apaçık." 


"Çekimler bitti. X'backler, bize yaptığı sürprizi merakla bekleyin. Müzisyen Zhang Yixing'in müzik aranjmanları çok muhteşemdi, her şey çok muhteşemdi. İzleyiciler arasındaki hayran olmayan bir grup da performansın aşırı muhteşem olduğunu söyledi, X'back olmaktan çok gurur duyuyorum."


"Muhteşem muhteşem muhteşem. Mükemmel mükemmel mükemmel. İzlerken neredeyse bayıldığım bir kısım vardı 😂 Tüm zaman boyunca çok profesyonel ve sevimliydi."


"Bu akşam gizemli bir konuk olacağını duydum bu yüzden özellikle geldim, o kişinin Küçük Kuzu Zhang Yixing olacağını beklemiyordum. O gerçekten aşırı yakışıklı ve mütevazı, utangaçtı fakat sahnede gerçekten çok güçlüydü. Etrafımdaki izleyicilerin ona hayran kaldıklarını fısıldayışlarını işittim."


"Ara sırasında, Yixing bir şişe su istedi. Onun çok susadığını ve kendisi için stediğini zannettim fakat o Fei Yuqing'e verdi ve Huahua ile konuşmaya son veremedi."


"Millet The Next'i bu sefer izleyin lütfen. Zhang Yixing gerçekten muhteşemdi. Tüm övgü ve tavsiye kelimelerinizi hazırlayın lütfen!!! Spoiler yok!!! Bölüm yayınlandığında lütfen izleyin!!!!"


⭐Huahua ve Yixing çokça etkileşimde bulundular. Yarışmacılar ses egzersizi vs yaparken Huahua ve Yixing birbirleriyle fısıldaşıp durdular." 


⭐Zhang Yixing çıktığında, Zhangjie gelip yanında dursun diye sürekli ona seslendi.
⭐Yixing'in performansı hakkında dönütler verilirken, Zhangjie onun performansını dalış ile mukayese etti ve zorluk derecesinin 5.0 olduğunu söyledi. 
⭐Zhangjie ve Yixing lavaboya birlikte gittiler, kolları birbirlerinin omuzlarında çıktılar. 


Arkadaş: İzleyicilerin onun hayranına dönüştüklerini duydum. 

Hayran: Aşağı yukarı. Neticede yalnızca Yixing hem şarkı söyleyip hem dans etti. Çok sıkı çalıştı ve kontrolü yerindeydi. 


171129 | The Next Post Prodüksiyon Personeli Weibo Güncellemesi ( kendisi aynı zamanda Go Fighting personeli)

"Bu iki çocuk sınıftaki dalgın çocuklar gibiler....Yixing'i The Next'te görmek çocuğumun oynamak için başka bir eve gidişini görmek gibi. Onu The Next programında görmek çok cazip!"

Trans: Layshandslayshands 2, xnejane, xnejane2, xnejane3youngstars710
Çeviri: Mira

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık