Ana içeriğe atla

[NETIZEN YORUMLARI] NAMANANA Albümü Yayınlandı



[MELON] NAMANANA - 3. Albüm

[+57]  28.10.2016 İlk mini albüm LOSE CONTROL
             07.10.2017 İkinci mini albüm LAY 02 SHEEP
             23.12.2017 Kış albümü Winter Special Gift
             19.10.2018 Üçüncü albüm NAMANANA

Lay'in 3. albümü nihayet çıktı! Tüm parçaları kendisi besteledi, kendisi yaptı, ne kadar da havalı. Bu albümün de keyfini çıkaracağım! Seni yakında Kore'de görmeyi umuyorum. Amerika çıkışını tebrik ederim! Seni daima yüreklendireceğim, Lay Zhang Yixing.

[+47] Lay'in Amerika çıkışı, büyük başarıya erişsin. 'Namanana' harika. Seni seviyorum Zhang Yixing, sen en iyisisin. Seni sonsuza dek destekleyeceğim.

[+44] Tüm şarkıları kendisinin yapması ve sözlerini kendisinin yazması etkileyici. O çalışkan biri, başarılı olmaması mümkün değil.

[+28] Lay-ya seni seviyorum. Üçüncü albümünün de keyfini çıkaracağım ♥
[+23] Lay-ya Amerika çıkışını tebrik ederim.

[+21] 'Namanana', büyük başarıya erişelim. Seni seviyorum, seni seviyorum Xing-ah. Şarkı söylediğin için teşekkür ederim. Seni daima destekleyeceğim. 

[+17] En iyisi!!!

[+15] Şarkılarının kalitesinin gittikçe geliştiğini ve 'Sheep' müzik videosunun da yüksek kaliteye sahip olduğunu düşünmüştüm ama 'Namanana'nın kalitesi inkar edilemez...Tanrı Yixing...

[+14] Vay canına...Şarkı cidden muhteşem. Amerika çıkışını içtenlikle, samimiyetle kutluyorum~!!!

[QQ Müzik] 梦不落雨林/NAMANANA

[+2421] Globalleşme vizyonunu ve müzik üretim standartlarını kanıtlama amacıyla Zhang Yixing bu albümde yer alması için pek çok seçkin müzisyeni davet etti. Bu sebepten albümde future bass, dans, urban, hip hop vs gibi her tür müzik tarzı bulunuyor. Çin'e dair unsurlarla eşleştirdi ve büyüleyici bir füzyon ortaya çıktı. Dünyanın her yerinden kulaklar için bir ziyafet olmakla kalmayacak aynı zamanda onlara Çince popun çok yönlü cazibesini hissettirecek.

[+1940] Önden yayınlanan 'Give Me A Chance' şarkısını dinledikten sonra ilk dinlemede bu şarkının Zhang Yixing tarzı olduğunu söyleyebilirim. Şarkının geneli hareketli, davul sesleri, ritim ve melodi, Zhang Yixing'in muhteşem sesi ve usta İngilizcesiyle eşleşmiş. Bu sabah yeni albümünün teaserını Weibo'da gördüm, ilk saniyesinde hikayenin içine çekildim. Zhang Yixing'in gerçekten muhteşem olduğunu kabul etmeden duramam. 

[+1733] Zhang Yixing'in 3. solo albümü 'Namanana' 49 saniyede 185.000 dijital satışa ulaştı, 'Elmas' statüsüne erişti. 11 dakika 11 saniyede 370.000 adet satışla 'Çifte Elmas' statüsüne erişti ve QQ Müzik'te en kısa sürede birbiri ardına Altın Disk/Çifte Altın Disk/Üçlü Altın Disk/Platin Disk/ Çifte Platin Disk/Üçlü Platin Disk/Elmas Disk/Çifte Elmas Disk statülerine erişerek 8 rekor kırdı, QQ Müzik'te satış konusunda en çok rekor kıran albüm oldu! Xing, hayallerin yıkılmadığı yağmur ormanında mucizeler yaratan yetenekli şarkıcı.

[+1294] Bir çoban çocuğun asıl arzusuyla fantastik yolculuğuna, müzikal yolculuğuna başlıyor. O andan itibaren geçmişiyle yollarını ayırıyor, ışığı aramak için bilinmezliğe doğru adım atıyor. Sürekli çabalıyor, keşfediyor, durmaksızın her şeyin üstesinden geliyor, önünde hayallerin yıkılmadığı yağmur ormanı var fakat hepsi kesinlikle burada son bulmuyor.

[+1080] 22 yeni, zengin, benzersiz şarkı Zhang Yixing'in üçüncü albümünü oluşturuyor, hayranlara bir kez daha 'sıkı çalışan sıkı çalışan daha sıkı çalışan' Zhang Yixing'in müziğe yönelik azmini gösteriyor. Bu albüm onu yabancı ülkedeki iTunes Top 10 Albüm Listesi'nde yer alan ilk Çinli sanatçı yaptı, Michael Jackson anma projesine iştirak eden ilk Çinli sanatçı yaptı. Sadık bir Zhang Yixing hayranı olarak o cesaretle hayallerinin peşinden giderken ona eşlik ederek ve Çince müziğin cazibesini dünyaya göstermeye devam edişini seyrederek gururlanmış hissediyorum! Sen gerçekten en iyisisin, Zhang Yixing!!!

[+795] 22 şarkı, sadece 27 yuan mı? Çok ucuz değil mi? Biz hayranlara çok iyi davranıyorsun, ben sadece senin daha fazla kazanmanı istiyorum gerçekten. Sen çok iyisin, seni nasıl sevmeyelim?

[+304] Yixing'in tüm o sıkı çalışması boşuna değil, şimdi tüm alanlarda gelişiyor ve ilerleme kaydediyor. Mücadelesi, sebatı, nezaketi nihayet ona hak ettiğini veriyor. Jiayou Çin'in Küçük Gururu Yixing.

[+283] "Sıkı çalışmak iyi bir sonuç alacağınızı garanti etmez ama sıkı çalışmanın mutlaka ona göre bir sonucu olacaktır." Mütevazı olun, sıkı çalışın ve daha sıkı çalışın, söylediğin her şeyi hatırlıyorum. Zor zamanlar geçirdiğimde beni bir arada tuttuğu için, bana kolayca pes etmemeyi öğrettiği için Zhang Yixing'e teşekkür ediyorum. Seninle tanıştığım için çok memnunum, sadece bir ünlü olduğun için değil sen aynı zamanda benim ilerlemek için sıkı çalışma konusunda rol modelim oldun.

Lütfen çevirileri kaynak belirtmeden kullanmayınız. Teşekkürler.

ENG: netzonexo
Çeviri: Mira

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık