Ana içeriğe atla

181202 | Stüdyo Weibo Güncellemesi


Zhang Yixing: Benim görüşümü duymak ister misin? Yurt dışına gitmek ya da Çinli dinleyicilere iyi müzik sunmak, bunların ikisi de benim için önemli. Çünkü Çinli dinleyiciler globalleşme ve internet vasıtsasıyla sayısız müzik dinlediler. Kulakları çok seçici. Eğer bu şarkı Çin'de hit olursa, kesinlikle dünyada da başarılı olacaktır. Bu benim görüşüm. 


Zhang Yixing: Çinli dinleyicilerin daha profesyonel ve daha seçici bir müzik kulağı var. Eğer hâlâ onlara basit müzikler vs. çalmak istiyorsan bence başarısız olabilirsin. Bana göre müzik, kalitedir. Her şeyin en yüksek kaliteye sahip olduğundan emin olmalısın. 


Zhang Yixing: Yarışmacılar, uluslarının tarzını taşıyorlar. Performanslarında az sayıda parça olsa da oldukça havalı ve muhteşem olduklarına dair bir his verdiler. Birçok koşulu karşılıyorlar. Kulakları, kalbi, bedeni ele ve hatta gözleri ele geçirmek gibi. Burada çeşitli kültürleri kapsayan çok fazla ulusa sahibiz. Eğer benzersiz bir müzik tarzı oluşturmak için birleşebilirlerse, bu harika olur diye düşünüyorum. 


Zhang Yixing: Çin müzik piyasasına iyi müzik teknikleri kazandıran, yurt dışında bulunan insanlar var. Çin müziğinin unsurlarını o tekniklerle birleştiriyorlar ve M-pop isimli bir tarz ortaya koyuyorlar. Bu tarzı dünyaya yeniden tanıtıyorlar. Bu oldukça havalı. 


Zhang Yixing: Seçtiğim anahtar kelime 4 Çince karakter içeriyor. Orijinal, öncü. Bana göre orijinalliğin anlamı canlılıktır. Öncülük ise (müziğinin) trend ve etkili olmasıdır. Öncülük eden müzisyenler olun. 


Zhang Yixing: Bu canlı şov, bana çok tutkulu hissettiriyor. Canlı olduğundan, onun miksleri ilgi çekici olmalı. Giriş kısmı başladığında, fx yanı sıra sert davul, nazikçe daha fazla element ekliyor. Hızlı davul sesi, açılması. Son duruş da dahil olmak üzere tüm performans kusursuzdu. Her şey mükemmel. 


Zhang Yixing: Onun müziğinin potansiyeli, vokalini ve yaptığı bazı ufak hataları aşıyor. Beste ve müzik üretim kabiliyetleri müziğinde çok iyi görülüyor. Ve biz şarkıcı değil, yapımcı seçiyoruz öyle değil mi? Dolayısıyla, elbette bu anlaşılabilir bir durum. 


Zhang Yixing: Bugün buraya farklı kulaklıklar getirdim. Burada çok fazla hoparlör var dolayısıyla kulaklıklar ile şarkının balansını daha ayrıntılı anlayabilirim. Yüksek, düşük frekanslar gibi bütün ayrıntılar daha net duyulabilir. 


Zhang Yixing: Müziği yeterince iyi aranje edilmemiş. Biraz düzensiz, çok fazla yoğunlaşma var. Aslında o kadarına ihtiyacı yok. En iyi kısımları ve vurgu noktasını seç ve onları bir araya diz. O dizilim ortaya çıktığında etkisi çok farklı olacak. Bu tıpkı dans etmek gibi. Her harekette tüm gücünü tüketmeye nazaran, rahatlama ve gerginlik arasındaki balansı bulmak daha iyi olacaktır. Aynı durum müziğe de uyarlanabilir. 

Trans: XtweetTRANS
Çeviri: Mira

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık