Ana içeriğe atla

[HABER YAZISI] EXO'dan Lay SM'in Stajyerlerini Görünüşlerine Göre Derecelendirdiğini ve Başarısız Bir Not Aldığını Açıkladı

EXO-L'ler kesinlikle buna katılmayacaklardır fakat EXO üyesi Lay Zhang, stajyerlik günlerinde görünüşünden ötürü başarısız bir not aldığını açıkladı. Şarkıcı, SM Eğlence Şirketi'nin stajyerleri görünüşlerine göre derecelendirdiğini ve o zamanlar kendisinin C aldığını söyledi.


Allkpop, Asia Today'in bir bildirisini alıntılayarak, Lay'in bu açıklamayı Çin programı Idol Producer 2. Sezonunda yaptığını belirtti. Görünüşe göre Lay, ona verilen dereceye şaşırmıştı fakat bunu daha sıkı çalışmak için kullandı.
Şüphesiz ki, çabalarının karşılığını aldı. Yıllar içinde, reklamcıların sevdiği bir görünüme sahip olduğunu kanıtladı. Daha önce "En Çok Reklam Anlaşması Bulunan Kpop İdolleri" listesinde üst sırada yer aldı. Converse, MAC Kozmetik, Samsung Galaxy, Valentino, Ray-Ban ve bunlar gibi daha pek çok tanınmış markalar dahil olmak üzere 20'den fazla markanın reklam yüzü.
Lay'in sözleri şu şekildeydi, "D alan iki tane stajyer vardı. Fiziksel görünüşte o zaman sondan 4. olmuştum. Stajyerlik yaparken, aldığım o C'den ötürü daha sıkı çalıştım ve bu kendime dönüp bakmam için bir fırsat olmuştu."
Billboard ile yaptığı röportajda Grammy'de bulunma coşkusunu ve gelecekte Grammy sahnesinde performans sergileme umudunu paylaştı. Ayrıca Khalid gibi daha fazla Batılı sanatçıyla işbirliği yapma isteğini de dile getirdi.
Lay son zamanlarda çıktığı 2019 Grammy Ödülleri'nde kırmızı halıdaki çarpıcı görünümüyle baş döndürdü. 27 yaşındaki Çinli şarkıcı siyah Valentino ceketi, tişörtü ve ayakkabılarıyla şık görünüyordu ve tüm bunları tatlı gamzesiyle birleştirdi.
Resmi olarak, 61. Grammy Ödülleri'ne FM Dongguan 101'in tanıtım elçisi olarak davet edildi. Çin'de Grammy Ödülleri'nin tek ortağı olan FM101 ve Çin Müzik Vizyonu'ndan davet alan tek sanatçı oydu.

Lay şu sıralar Ekim 2018'de çıkan üçüncü solo albümü NAMANANA'nın tanıtımını yapıyor. Albüm, Billboard 200 Listesi'ne 21. sıradan giriş yaparak Lay'in bu listede en yüksek sıralamaya erişen Çinli sanatçı olmasını sağlamıştı.

EXO üyesi Lay bu yılın başlarında Çin'deki Samsung konseri sahnesinde Steve Aoki ve A$AP Ferg ile işbirliği yapmıştı. O şu an Çin'de Idol Producer 2 adlı realite şovunun sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlenmiş durumda. Ayrıca bu yıl başka bir albüm çıkarmayı planladığını da açıkladı.
Bugün 27 yaşındaki şarkıcı yalnızca iyi görünümüyle değil, aynı zamanda olağanüstü yeteneğiyle de tanınıyor. O şu an uluslararası sahnedeki en başarılı Çinli sanatçılardan biri.


[Lütfen çevirileri kaynak belirtmeden kullanmayınız. Teşekkürler!]

Çeviri: xingpm

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık