Ana içeriğe atla

[HABER YAZISI] Lay Zhang Kimdir? Grammy Çıkışı Sonrası EXO Üyesi Twitter'da Fırtına Kopardı

2019 Grammy Ödülleri ünlülerin kırmızı halıya gelmeye başlamasıyla güçlü bir başlangıç yaptı. Amerikalı müzisyenler ve konukların yanı sıra bu yılki Grammy Ödülleri, EXO üyesi Lay Zhang gibi popüler K-pop yıldızlarını da ağırlıyor. Peki Lay Zhang kimdir? Grammy Ödülleri ile yakın bir bağlantıya sahip ve Grammy çıkışının ardından Twitter'da fırtına kopardı. 

Lay Zhang Koreli-Çinli K-pop grubu EXO'nun bir parçası olan Çinli bir şarkıcı ve söz yazarı. Dongguan 101 FM'in temsilcisi olarak 61. Grammy Ödülleri'ne resmi olarak davet edildi. Davet, GRAMMY markalı eğlence ve eğitim girişimleri Kayıt Akademisi'nin Çin'deki partnerlerinden biri olan Çin Müzik Vizyonu hesabından duyuruldu. Zhang, tören öncesi kırmızı halıda baştan ayağa siyah giyimiyle ve zarif takılarıyla görünümünü sade tuttu. Etkinlikten önce Zhang, kişisel Instagram hesabında kıyafetini paylaşarak "Grammy için heyecanlıyım." yazdı. 

Tabii ki, K-pop hayranları onun Amerikan ödül şovu çıkışına bayıldılar. Twitter'da @/_baektohyun hesabı Zhang'ın Grammy'den bir videosunu paylaşıp "O başarının tanımı...Onunla çok gurur duyuyorum!" yazdı. Bir başka hesap, @/SweetLies0508 "Lay, sen hepimiz için bir ilham kaynağısın." yazdı. 

Eğer onu kırmızı halıda göremediyseniz, Zhang'ın inanılmaz derece sevimli görünen gamzesinin tamamladığı sofistike ve şık Grammy görünümüne bir göz atın. Gözlerinizden kalpler çıkıyor ha?


EXO, Seul temelli dokuz üyeli bir K-pop grubu: Suho, Baekhyun, Chanyeol, D.O., Kai, Sehun, Xiumin, Lay ve Chen. Üyeler Korece, Çince ve Japonca şarkılar yapıyorlar ve performans sergiliyorlar bu da onları K-pop dünyasında benzersiz kılıyor. 2016 yılında Dazed ile yapılan bir röportaj onların müzik yapmak için ne kadar sıkı çalıştıklarını ortaya koymuştu. Zhang işi, hayatı ve çalışmadığı süreyi dengelemek hakkında konuştu, Dazed'e şöyle söyledi: 

"Hayranlara sunmak istediğim şarkılar üzerinde çalışarak şarj oluyorum. Onların, üzerinde büyük emek verdiğim şarkıların tadını çıkardığını görmek gerçekten harika hissettiriyor ve bu bana devam etmem için gerekli gücü, enerjiyi sağlıyor. İşte bu sebepten kariyerimi diğer alanlara doğru genişletmek ve gelecekte çeşitli müzikler sunmak istiyorum."

Asya internet sitesi "Tek Asya" son zamanlarda 2019'un Zhang için Amerika'da büyük bir yıl olabileceğini bildirdi. Zhang ile işbirliği yapmış olan Steve Aoki, Güney Çin Sabah Postası'na EXO üyesinin parlak kişiliği, şarkı söyleme ve müzik yapma kabiliyeti, sahnede iyi performans sergileme yeteneği sayesinde Amerika'da belirgin bir nüfuza sahip olduğunu söyledi. 

[Lütfen çevirilerimizi kaynak belirtmeden kullanmayınız. Teşekkürler.]

Kaynak: EliteDaily
Çeviri: Mira (@Layixingturkey)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık