Ana içeriğe atla

[HABER YAZISI] Steve Aoki EXO Üyesi Lay'in Amerika'da Büyük Yankı Uyandırabilecek Potansiyele Sahip Olduğunu Söyledi


EXO üyesi Lay Amerika'da büyük bir yankı uyandırabilir mi? Steve Aoki Lay'in bunu yapabileceğini düşünüyor.

Amerikalı bir DJ ve yapımcı olan Steve Aoki, EXO üyesi Lay'in Amerika'da başarılı/iyi bir iş çıkarabilecek potansiyele sahip olduğuna inanıyor.

Aoki, Güney Çin Sabah Postası ile yaptığı röportajda şunları söyledi: "O, Amerika'da gerçekten büyük bir nüfusu ve hayran kitlesini etkileyebilecek devasa bir potansiyele sahip."

Daha sonra, Çin'deki solo promosyonlarında "Lay Zhang" veya "Zhang Yixing" adını kullanan şarkıcı - söz yazarının, harika bir dansçı olmasının yanında harika bir şarkıcı ve de büyük bir grubun üyesi olduğunu sözlerine ekledi. Aoki'ye göre Zhang "gerçekten özel bir şeye sahip olan ve  insanların aradığı türde nitelikli biri."


Amerikalı DJ bunun öncesinde de Lay'in marka elçisi olduğu bir akıllı telefon markasının Şanghay'daki promosyonları esnasında "Shakalaka" performansı için EXO üyesi ile birlikte işbirliği yapmıştı.

Onunla arasındaki ilişkiyi şu sözlerle ifade etti: "Şimdi ona kesinlikle arkadaşım diyebilirim." Aoki ayrıca üstü kapalı olarak gelecekte Lay ile birlikte bir ekip oluşturma ihtimallerinden de bahsetti: "Şu sıralar, gelecekte birlikte eğlenceli işler yapmaktan söz ediyoruz. Sırrımızı çok fazla açığa vurmak istemiyorum." 

Bu arada Lay üçüncü albümü NAMANANA ile Amerika çıkışını geçtiğimiz yıl gerçekleştirmişti. İngilizce ve Çince olarak toplamda 22 şarkıdan oluşan albüm, Billboard 200 listesine 21. sıradan giriş yaptı. Bu başarı, EXO üyesinin bu listede tüm zamanların en yüksek sıralamasına erişen Çinli sanatçısı olmasını sağladı.

NAMANANA, 9 Şubat'ta sona eren Billboard Dünya Albümleri Listesi'ndeki on beşinci haftasını listede 15. sıraya erişerek geride bıraktı.

Hem Kore'deki hem de Çin'deki başarılı müzik kariyerinin yanı sıra, rol aldığı film ve dizilerdeki parlak oyunculuğu ile izleyicileri etkiledi. 2018'de rol aldığı "The Island" filmi gişe rekorları kıran bir başarı elde etti. Filmde canlandırdığı Xiao Xing karakteriyle birçok övgü kazandı.

Aynı zamanda "Yapımcı Zhang" sıfatını kazandığı Çin realite şovu Idol Producer 2 vasıtasıyla Çin'de saygın bir sanatçı olma statüsünü sağlamlaştırmaya ve ülkesinde daha fazla ünlenmeye devam ediyor.

Lay bu yıl 11 Şubat'taki 61. Grammy Ödülleri'ne yaptığı katılım ile Amerika'da bir adım daha atmış oldu. Ayrıca o, bu ay yayınlanacak olan Michael Jackson'a Hürmet Projesi'nin ilk müzik teklisi olan "Let's Shut Up and Dance" için NCT 127 ve Jason Derulo ile işbirliği yaptı.

Lütfen çevirileri kaynak belirtmeden kullanmayınız. Teşekkürler.

Kaynak: Hellokpop
Çeviri: xingpm 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık