Ana içeriğe atla

[RÖPORTAJ] Beijing Youth Daily Röportajı


Soru: Bu yılki Grammy Ödülleri'ne katılmak konusundaki duyguların nelerdir?

Zhang Yixing: Grammy Ödülleri'ne katıldığım ve dünyanın her yerinden pek çok seçkin müzisyenin canlı performansını görme fırsatına sahip olduğum için çok mutluyum. Aynı zamanda bunun dünyada, üzerinde durulması en zor sahne olduğunu düşünüyorum ki bu aynı zamanda çok ender gerçekleşen iyi bir öğrenme fırsatı. 

Soru: Daha önce Grammy sahnesinde Çince şarkı söylemek ve performans sergilemek istediğini böylece dünyanın Çince müziği duyabileceğini söylemiştin. Bu kez yalnızca konuk olma şerefine eriştin, bir parça pişmanlık hissediyor musun?

Zhang Yixing: Bu etkinliğe katılmak için davet edilmek büyük bir onurdur. Aynı zamanda ben ilk kez katılıyorum dolayısıyla hayalime doğru sıkı çalışmaya devam etmem için daha fazla motive olmuş durumdayım. 

Soru: Grammy yolculuğunun içeriği neydi?

Zhang Yixing: Kırmızı halıya katılmak ve keşif. Grammy Ödülleri, Bahar Festivali sırasında gerçekleşti. Doğrusu ekibin ayarladığı programa çok minnettarım; bana Bahar Festivali esnasında dinlenmem ve durumumu fazlasıyla geliştirmem için biraz zaman verilmiş oldu.

Soru: Geçtiğimiz yılın sonunda <Rave Now> programına katılımından ne kazandın?

Zhang Yixing: Açıkçası <Rave Now> benim ekibinde yer aldığım ilk müzik programı ve ilk kez "danışman" rolü edindim. Daha fazla sorumluluk hissettim, geçtiğimiz üç ay içerisinde takım üyelerime yardımcı olmak için elimden geleni yaptım. Çekim yapmadığımız zamanlarda dahi onlarla müzik ve çeşitli fikirler hakkında iletişime geçtim çünkü hepimizin memnun olduğu bir iş ortaya koyarak işbirliği yapmak istedim. Sıklıkla iletişimden söz ediyoruz. Bu programda ülkemizin birçok seçkin müzik yapımcısını tanımış oldum. 

Soru: Bu programda aynı zamanda eleştiriler de aldın. Nasıl bir düşünce yapısı geliştirdin?

Zhang Yixing: Ben bir halk figürü olduğumdan sanırım ne yaparsam yapayım, herkesin farklı bir söyleyeceği oluyor. Diğer insanların ne söylediğine dikkat vermemeye ve yapmak istediğim alana, kendi işlerime odaklanmaya çalışıyorum. 

Soru: Çıkışından bu yana ne yönde değiştin?

Zhang Yixing: Daha çok zihinsel olarak değiştiğimi düşünüyorum. Yaşlandıkça ve deneyim kazandıkça bir şeyleri daha farklı görüyorum. Ve yavaş yavaş daha net bir bakış açısına sahip oluyorum. 

Soru: Birçok insan senin nezaketinden ve sıcacık bir yüreğe sahip olmandan etkileniyor. Sen kendin hakkında ne düşünüyorsun?

Zhang Yixing: Doğrusu ben sadece her şeyde elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Yalnızca iyi iş çıkardığımda diğer insanların beni onaylayabileceğine/kabul edebileceğine inanıyorum. 

Soru: Çalışmadığın zamanlarda ne yapmayı tercih edersin?

Zhang Yixing: Bana göre hayat çalışmaktan ibaret. Bu ikisi birbirinden ayrılamaz. Çalışmadığımda uyumsuz hissediyorum. Müziğe ilgi duyuyorum ve bu aynı zamanda benim hobim. Ne zaman vaktim olsa kendimi müziğe adarım. Müzik benim gıdam.

Soru: Geçtiğimiz yıl ne elde ettin? Ne tür kusurların/noksanlıkların farkına vardın?

Zhang Yixing: 2018'de <The Island> filminde Xiao Xing olarak iyi bir rol kaptım. Müzik konusunda, yapım sürecinde tümüyle yer aldığım üçüncü albümüm NAMANANA'yı yayınladım. 2018'in sonundan 2019'un başına kadar pek çok insanla tanıştım ve farklı birçok konsept işittim. Bunlar bana ilham oldu. Ve daha fazla yeni şey denemek istiyorum. 

Soru: Gelecek planların nelerdir? 

Zhang Yixing: Hayranlarıma bir önceki programda konser sözü verdiğimden, bu aynı zamanda benim de hayalim, umarım bu sözü bu yıl tutabilirim. Ve müziğim üzerinde ilerlemek daha fazla iyi müzik yapmak istiyorum. Oyunculuk açısından, başka bir güzel filmde rol alabilmeyi ve bazı benzersiz roller deneyebilmeyi umuyorum. 

[Lütfen çevirileri kaynak belirtmeden paylaşmayınız. Teşekkürler!]

Çeviri: Mira

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık