Ana içeriğe atla

[RÖPORTAJ] iFeng Kuruluşu Röportajı


Soru: Bu şarkıda işbirliği yapman için davet edildiğinde ilk tepkin ne oldu?

Lay Zhang: Büyük onur duydum. Dönemin büyük idolünün saygıyla anıldığı böyle bir projede, Jason Derulo gibi mükemmel pek çok şarkıcı ve dansçı ile işbirliği yapabileceğim için çok onur duydum ve sabırsızlıkla bekledim. 

Soru: Jason ile çalışmak nasıl hissettirdi? İşbirliği sürecinin etkileyici noktaları neler oldu?

Lay Zhang: O mükemmel bir şarkıcı, dansçı ve yapımcı. Onunla çalışmak çok eğlenceli bir deneyimdi. Kendisi mükemmel bir hip-hop şarkıcısı. İşbirliği sürecinde, müzik ve dans sayesinde insanların sahip olduğu kimyayı hissettim. Bu durum farklı tarzlara sahip olan bizleri bu şarkıda sorunsuzca bütünleştirdi ve büyük bir etki ortaya koydu. 

Soru: Müzik video çok gösterişliydi/hareketliydi. Dans kısımlarının çekimi sorunsuz geçti mi?

Lay Zhang: Tüm o süreç epey sorunsuz geçti. Bu kadar çok mükemmel dansçı ile çalıştığım için çok mutlu oldum. 


Soru: Müzik videoda her zamanki şarkı söyleyip dans ederken görüldün. Bu dansa kendi fikirlerini kattın mı?

Lay Zhang: Tüm çekimler yalnızca 2 günde tamamlandı. Geniş bir vakit yoktu ama dans bölümü aynı zamanda hocalarla yapılan görüşmeler sonucunda oluşturuldu. Ben de bu kadar kısa bir süre içerisinde en iyisini ortaya koymak için elimden geleni yaptım. 

Soru: Bu işbirliği sonrası genel olarak hislerin nelerdir?

Lay Zhang: Genel olarak öğrenmeye ve iletişim kurmaya değer bir süreçti. Müzik vasıtasıyla dünyanın her yerinden dansçıların bir araya geldiğini görüyorsunuz. Nereden olduğunuz, ne tür dans sevdiğiniz fark etmeksizin bunu iyi bir müzik atmosferine dağıtabilirsiniz. İyi müzik çeşitli şeylerle birleştirilebilir ki bu bana daha fazla M-pop yapmam için ilham oldu. M-pop konsepti de birleşme/bütünleşme ile alakalı. Bu işbirliğinden sonra M-pop'ta daha fazla açılım yapmak istiyorum. 

Soru: Gelecek için diğer müzik planların nelerdir?

Lay Zhang: Şu anda Amerika'da çıkış yapmış durumdayım ve daha fazla uluslararası yapımcılarla iletişim halindeyim. Mevcut durumda yabancı şarkıcılarla ve yapımcılarla pek çok işbirliği projemiz söz konusu. Lütfen sabırsızlıkla bekleyin. 

Lütfen çevirileri kaynak belirtmeden kullanmayınız. Teşekkürler.

Kaynak: iFeng
Çeviri: Mira 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık