Ana içeriğe atla

[WEIBO] 190407 - Yixing Weibo Güncellemesi



Dün program bittikten sonra Chen Gang Yönetmen, Jiang Bin Üstad, Li Ronghao Hoca ve After Journey ile birlikte kutlama yemeğine gittim. Uzun bir süre lafladık, bu çocukların büyük gelişimi, Nine Percent grubunun abi olması, zamanın nasıl da geçtiği ama müziğe duyduğumuz sevginin hiç değişmediği hakkında mutlulukla sohbet ettik.

Çıkış yapmak mutlu olmaya değer bir meseledir. Bununla birlikte bir grup ile çıkış yapmak ve bireysel çıkış yapmak arasında fark vardır. Grup içerisinde işbirliği gereklidir. Herkesin farklı yeteneklere ve popülariteye sahip olması sebebiyle bazı kişiler daha fazla değere sahip iken bazıları daha az değerli görülür. Grupla çıkış yapan tüm çocuklar bunu açıkça anlamalısınız. Bir performans bütünüyle etki sağlamak içindir. Yakınma hissini kalbinizde taşımayın. Kendi kısmınızı güzelce sergileyin işte o zaman size ait olan, sizin üzerinizden ayrılmayan bakışlar olacaktır.

UNINE grubu kısıtlı bir zaman için bir araya getirilen bir grup. Umarım üyeler gruptaki arkadaşlarıyla birlikte mücadele ederek bu zaman dilimini içtenlikle tecrübe edebilirler. Bunun ardından yalnızca bireysel mücadeleniz olacak. Artık yanınızda size eşlik eden birileri olmadığı için kendinize yönelik güvensizliğiniz daha da büyüyecek. Dolayısıyla, bu süreçte bazı ufak anlaşmazlıklar olsa da lütfen grubunuzla geçirdiğiniz zamanın kıymetini bilin. En çok dokuz kişi birlikte sahnede durduğunuz zaman parlarsınız. Bunlar, tüm hayatınız boyunca gurur duyacağınız en muhteşem zamanlarınız olacak.

Çıkış yapamayan çocuklar, mesleğimiz her türden harika fırsatlarla dolu, çok büyülü bir alan. Bana vermiş olduğunuz, kameraların görmediği yerlerde de sıkı çalışmaya devam edeceğinize dair sözünüzü unutmayın. Gökyüzünden ne zaman fırsat düşeceğini bilemezsiniz. Umarım o vakit geldiğinde hazır olursunuz.

Ben en başarılı sanatçı değilim ama 2 yıldır yapımcı rolünü üstlendim. Bu süreçte sıkıntı yaşamış olsam da, 200 genci tanımanın ve sizlerin yapımcısı olmanın gururunu yaşıyorum. Sizler de bana çok şey öğrettiniz, bana çok ilham oldunuz.

Son olarak, herkese ortak bir teşvikte bulunacağım. Yıllar uzun. Yalnızca yeteneklerimiz en güvenilir gücümüzdür. Buna ek olarak, tüm personellere içtenlikle teşekkür ediyorum. Bu dört aylık yolculuk için herkes birlikte sıkı çalıştı.

TRANS: Layshands, xxuelie
Çeviri: Mira 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık