Ana içeriğe atla

[WEIBO] 190804 | Zhang Yixing Weibo Güncellemesi


"Ağlamak yok. Ama hâlâ söylenmesi gereken çok şey var."

Sevgili hayranlarım,
Şu ana dek dört konser verdim ve sizlerle düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Yakın bir zamanda hayatın aslında bir geri sayım olduğunun farkına vardım. Örneğin konser turumu ele alalım, tüm konser duraklarının sayısına karar verdiğiniz zaman tamamlanan her konserle beraber geriye kalanlar azalıyor. Bütün ekibim bir geri sayım tutumu içerisinde faaliyet yürütüyor. Bu benim performans sergileme fırsatımın da giderek azaldığı anlamına geliyor. Bu yüzden yaşadığım her anın kıymetini bilmek istiyorum çünkü hayat ilerlemek zorunda olan ve asla geri dönmeyen devasa bir gemi gibidir.

Bugün bile, ne kadar hazırlanmış olursam olayım hâlâ gerginim. Ama en azından biraz daha fazla hazırlıkla daha öz güvenli olabileceğimi düşünüyorum. Hayallerimi işlemek için on yıl ve birikmiş düzinelerce müzik eserimi yayınlamak için dört yıl harcadım. Konseri planlamak için bir yılımı, fiziksel eğitimim için yarım yılımı, koreografiyi çalışmak için üç ayımı ve prova yapmak için bir ayımı verdim. Yeterince hızlı hareket edemiyorsam bile sorun değil diye düşünüyorum en azından adım adım da olsa ilerliyorum. 

Aslında sahne planlaması yaparken on dokuz şarkı ve dans performansı önerdiğimde tüm ekibim buna karşı çıktı. Kontrol edilemez çok fazla faktör olacağına ve kimsenin mükemmel bir performansı garanti edemeyeceğine inandılar. Ama ben performansımın en büyük silahım olduğunu kalben biliyordum. Bu, aynı zamanda benim tek silahım da olabilir. Dolayısıyla performans sergilediğimde mükemmel bir şekilde yapmak istiyorum. 

"İlk solo konser turu" bu sözcükler benim için çok anlam ifade ediyor. Sizleri hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Geçmiş tecrübelerden yoksunluk ya da şöyle demeliyim, yetersiz hazırlık sebebiyle ilk konser durağı olan Şangay'da pek çok sorun meydana geldi ve şüpheler yükseldi. Ekibim öfkelendi ve bir açıklama yapmak istediler ama ben kabul etmedim. Sahnede meydana gelen sorunların sahnede çözülmeleri gerektiğine inanıyorum. Tüm o şüpheler hâlâ gelişme payım olduğunun bir hatırlatıcısı. Kızgınım ama bir yandan da minnettarım. 

Müzikleri yeniden düzenleme işine çok kafa yoruldu. Her bir şarkının verdiği özgün hissi koruyarak hayranları konser esnasında coşturmayı garantilemek zordu. Bu durumun tezahüratınızda bazı zorluklar yaşattığını duydum hahaha. 

Bana göre bu bir geri bildirimde bulunma şovudur. Bu sizlere olan sevgimin bir itirafı ve aynı zamanda başından beri vermiş olduğunuz desteğin bir cevabıdır. 

Performanslarımdan keyif aldıysanız çok memnun olurum. Ve şunu söylemek istiyorum; salladığınız ışıklı çubuklar sayesinde sahnem çok daha güzel ve çok daha dokunaklı oldu. 

Dünyanın her yanından konserime geldiğiniz için teşekkür ederim. 

Ben kendimi hiçbir zaman özel biri olarak görmedim ama sizin sayenizde hayatım değişti. Umarım konserimdeki şarkıları beğenmişsinizdir. 

Birçoğunuzun beni realite şovlar ve diğer şeyler vasıtasıyla sevdiğini biliyorum. Buna çok kıymet veriyorum ve bunun için minnettarım. Bununla birlikte, daha iyi işlerle ve kanıtlanmış kabiliyetlerle beraber kendimi düzgün bir şekilde yapımcı/şarkıcı Lay Zhang olarak tanıtabilmeyi diliyorum. Eğer bir fırsat verilirse daha fazla kişinin bu müzik okyanusunda gemimi ve beni tanımasını umuyorum. 

17 yaşımdan 27 yaşıma, bu on yıl süresince sürprizler ve tutkular oldu; inişler ve çıkışlar oldu. Fakat sahip olduğum en kıymetli şey müzik ve sizler oldunuz. 

Gelecek on yılımızı sabırsızlıkla bekliyorum. Siz görmeyi istediğiniz sürece 60 yaşındaki Lay Zhang hâlâ sahnede en iyi performansını sergiliyor olacak. 

4 Ağustos 2019
Pekin

⟹ Lütfen çevirilerimizi kaynak belirtmeden kullanmayınız. Teşekkürler. ⟸

Trans cr: Layshands, XtweetTRANS
Çeviri: Mira @Layixingturkey

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık