Ana içeriğe atla

[KONSER] 191215 | Grandline Shenzhen 2. Gün Konuşmasından


Eskiden kahramanların yalnızca romanlarda olduğunu düşünürdüm. Ama şimdi belki de kahramanların yalnızca bir hayali olan sıradan insanlar olabileceklerini yalnızca kahraman olsalar mı olmasalar mı bilmediklerini düşünüyorum. Fakat hayalleri için mücadele etmeleri gerekiyor, haha. Mesela yakın zamanda <REKNOW> çektim. Herkes izledi mi? <REKNOW> çektikten sonra pek çok şeyi bilmediğimin farkına vardım. Mesela kaykayla kaymayı, bateri çalmayı, çeşitli müzik enstrümanlarını çalmayı bilmiyorum. Doğrusu ben dışarıda yürürken hakkında hiçbir fikrimin olmadığı pek çok yer olduğunu, kendimi geliştirmem için çok fazla alanım olduğunu hissediyorum. 

Kalbimdeki kahraman hayali popülarite ile alakalı değil, ne kadar süre popüler olacağımla da alakalı değil. Bu daima ilerlemek için bu cesarete sahip olmakla ve elimden gelen her şeyi yapmakla alakalı. Dürüst olmak gerekirse bu kez dördüncü albümüme çok şey kattım, çok emek verdim. Sizlere farklı bir Zhang Yixing sahnesi ve Zhang Yixing müziği sunmak istiyorum. Umarım merakla bekleyebilirsiniz. Bu dünyada hiç kimsenin yapmadığı pek çok şey var ama bu sizin de yapamayacağınız anlamına gelmiyor. Dün geceki iyi geceler mesajında "Ne için yaşadığını anla, işte o zaman her tür hayatın tadını çıkarabileceksin." dedim. En iyi hâlinde olmak, en iyi benliğine sahip olmak, işte dünyadaki en iyi kahramanlık budur. 

Ben çocukken çabucak büyümek istedim. Büyürken de tekrar çocukluğuma dönmek istedim. Peki ya sizler?

Ailemden, memleketimden, aşina olduğum her şeyden, kopmakta zorlandığım her şeyden ayrıldım ve sürekli arkada bırakıldım. Nasıl veda edilir öğrenemedim ama sürekli veda edilen kişi oldum.

Bugün bana ayrılan zamanın ufak bir parçasıyla sizlere ailemle alakalı bir hikaye anlatmak istiyorum. Umarım sizler ailenize daha iyi davranabilirsiniz, umarım zaman daha da yavaşlar, umarım ailenizle daha çok vakit geçirebilirsiniz. Umarım hepiniz istediğiniz şeyin peşinden giderken önünüzdekilerin de kıymetini bilirsiniz. 

Ne yazık ki bugün Grandline konserlerinin 2019'daki son günü. 2009 yılında stajyer oldum. 2019 yılında ilk solo konser turumu tamamladım. 2029'da nerede olacağımı düşünüyorsunuz? 2020 yazı yazarken, film izlerken kullanılan bir yıl ama gerçekten 2020 geldiğinde ne olacağını bilmiyoruz. Fakat bana göre hayattaki en anlamlı şey, çeşitli seçimler yapmak ve bu seçimlerle gelen değişim ve gelişim. Kendime 2019 için koyduğum hedef gerçek benliğimi bulmaktı. Ben bunu yapabildim mi yapamadım mı bilmiyorum ama umarım sizler kendiniz olabilirsiniz. Tamam mı? 

ÇEVİRİ: Mira 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık