Ana içeriğe atla

[MEKTUP] SFuture Sanat Topluluğu WeChat Güncellemesi


Sıkı çalışan, sıkı çalışan ve daha sıkı çalışan Yixing abiye,

Neşe, heyecan, hayranlık, coşku...
Son üç haftadır süregelen hislerimizi ve nihayet bunu açıklayabiliyoruz.

Nisan ayının başında bir hafta sonu <I'm CZR 2> programının ikinci bölümünde yer aldık ve Yixing abinin orijinal Çin tarzı şarkısı Love Lay'e eşlik etme onuruna sahip olduk. 

Görevimizin yarışmada Yixing abiye yardım etmek olduğunu öğrendiğimiz zaman sıkı çalışan, sıkı çalışan ve daha sıkı çalışan Yixing abi bizim rol modelimiz olduğu için hem heyecanlandık hem de gerildik.

Şarkıyı kendisinin yazdığını öğrenince ona daha da hayranlık duyduk. 
"Ben yalnızca nilüferi severim" İdollerin harika müzikler yapabilmesi müthiş bir şey. Şarkıyı söylemeyi, dans etmeyi seviyoruz ve ona bu programda yardımcı olmak için biz de sıkı çalıştık. 




Yixing abi, senden sebatkar ve çalışkan olmayı öğrendik. Yalnızca birkaç sözcük ve ritim bulunan demoyu dinledikten sonra altı kişi, iki gün tüm öğleden sonramızı pratik yaparak geçirdik. Sen de müzik konusunda ısrarcı ve titiz davranıyor musun? Provalar sırasında tüm şarkıyı ilk kez dinlediğimizde biraz gergindik. Ama umuyoruz ki biz ufak profesyoneller olarak seni çok fazla bekletmemişizdir. Merak ediyoruz, acaba performansımızdan memnun kaldın mı?
Yixing abi senden samimiyeti ve nezaketi öğrendik. Provalarda seninle ilk tanıştığımız zaman sen orada bulunan herkesi kibarca selamladın ve seninle çalıştığımız için bize teşekkür ettin. Aynı zamanda bize merhaba diyerek gerginlikten kurtardın.




Yixing abi senden ilgili ve düşünceli olmayı öğrendik. O gün programın provaları sona erdiğinde bize üşümememiz ve kendimizi korumamız için maskelerimizi takmamızı, ceketlerimizi giymemizi söyledin. Bize bilhassa meyve tabakları gönderdin ve sahne arkasında kendimizi önemli hissettirdin. Meyve için teşekkür ederiz! Çok tatlı ve samimiydiler. 





Not: Personeller ve Yixing abi tarafından güzel bir ilgi gördük. Hatta bize hazırlanan öğle yemeğimizin bizzat Yixing abi tarafından hazırlanıp hazırlanmadığını sorduk. Yemekler çok lezizdi! 

Yixing abi, sen bize müzikte sıkı çalışmanın ve sebat etmenin değerini gösterdin. Sen gerçekten muhteşemsin! Sanatta pratik yapmak sıkı çalışma, sıkı çalışma ve daha sıkı çalışma gerektiriyor! Sıkı çalışmaya devam edeceğiz! 

Yixing abiye ve sevimli personellerine teşekkür ederiz. Ayrıca iQIYI çalışanlarına ve özellikle bizi getirip götüren sürücüye teşekkür ederiz!



*Lütfen çevirilerimizi kaynak belirtmeden kullanmayınız. Teşekkür ederiz.*

TRANS: XingChannel
ÇEVİRİ: Mira @Layixingturkey

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık