Ana içeriğe atla

[C-NETZ YORUMLARI] Çinli İnternet Kullanıcılarının Lit MV'sine Yaptığı Yorumlar



⇛Krump dansı yaparken inanılmaz havalısın.

⇛2016'dan 2020'ye kadar Zhang Yixing'in müziği öğrencilik günlerimde ve gençliğimde bana eşlik etti. Her albümde yanındaydım ve yanında olmaya devam edeceğim. 4. albümdeki her şarkı birbirinden farklı ve favorim Lit. Bu şarkının çok fazla tutumu var. Kendin ol, sonsuza dek sevileceksin. 

⇛Vay vay vay Zhang Yixing'in Lit albümündeki her şarkı çok iyi. Çok çok iyi, bayıldım, nasıl bu kadar iyi olabilir? Zhang Yixing müthiş.

⇛Buradayım bebeğim, buradayım! 4. çocuk muhteşem! Çıkış parçası Lit dışında favorim Soul. Ruhumun arındığını hissettirdi! Ayrıca diğer çocuğunu da seviyorum!! Acaba hangi şarkı favorin, merak ediyorum.

⇛Lit'in bestesi son derece muhteşem! Dinledikten sonra kafa derim karıncalandı. Eagle ve Fly besteleri tüylerimi diken diken etti! H2O'nun ilk cümlesinden ağlamaya başladım, neden beni ağlattı? Soul ruhumu arındırdı. Tüm albümü dinledikten sonra arındım voah voah voah ben cidden 4. çocuğa bayıldım! Albümün ikinci kısmını dinlemek için sabırsızlanıyorum. Zhang Yixing, sen muhteşemsin!! Bu arada, Çocuklar Günü kutlu olsun! (A/N: Burada muhtemelen Yixing'in albümlerine çocuklarım demesinden ötürü kutluyor)

⇛Muhteşem!!! Bunu on bin kez söylemek istiyorum, Zhang Yixing muhteşem!!!

⇛Gege, 4. çocuğun çok çok çok güçlü! Her şarkı birbirinden farklı! Şarkı dizilimi de büyüleyici! MV çok muhteşem! Büyük prodüksiyon söz konusu! Gege, çok yaratıcı fikirlerin var. Zhang Yixing'in müziği en havalısı!!

⇛Yuh yuh yuh yuh o kadar şoke oldum ki nutkum tutuldu. (A/N: Burada küfürlü bir şaşkınlık nidası vardı, yumuşatmak durumunda kaldık kkk)

⇛Vay be müzik video çılgın bir şey.

⇛Aman tanrım, müzik video sonundaki teşekkür jeneriği bir dakika sürdü. Film prodüksiyonu seviyesinde.

⇛Tanrım çıldırıyorum.

⇛Ruhuma yapılan bir saldırı. Dilim tutuldu, şunun dışında diyecek sözüm yok: M-POP'unla Çin'i dünyaya tanıtıyorsun. 

⇛Zhang Yixing sen tanrı mısın? 4. çocuk muhteşem, MV harika. Krump dansı yaparken çok yakışıklısın, senin yapamadığın ne var? Çok muhteşemsin! Zhang Yixing'in müziği en muhteşemi! Cidden inanılmaz havalısın!

⇛Gege, kocaman bir ejderhayı çağırdın, acaba ben ne zaman anka kuşunu çağırabileceğim.

⇛Zhang Yixing sen insan mısın?

⇛MV'yi üç kere izledikten sonra buraya geldim. Zhang Yixing, sen gördüğüm en muhteşem kişisin!

⇛Tüm videoyu ağzım açık izledim, tanrım çok şaşırtıcıydı!! Çok pahalı!! Krump dansının kuvvetli estetiğini şimdi daha anlıyorum!! Zhang Yixing sen harikasın!!

⇛Zhang Yixing sen sıradan bir insan mısın?

⇛Ulan, ben az önce büyük prodüksiyonlu bir film mi izledim? Bu inanılmaz muhteşem!

Çeviri: Mira @Layixingturkey
Eng: netzonexo

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık