Ana içeriğe atla

[WEIBO PAYLAŞIMI] 201007 - Yixing'in Doğum Günü Yazısı

Ben her zaman çok şanslı olduğumu düşünmüşümdür. 

Şanslıyım ki kader beni seçti, şanslıyım ki hayallerime ulaşabiliyorum, şanslıyım ki yol boyunca pek hak etmesem de çok fazla sevgi, teşvik ve yardım gördüm.

12 yıl önceki benliğim bugünkü benliğimi kesinlikle hayal edemezdi. Bugünkü ben, çok muhteşem bir yaşama ya da başarılara sahip olmasa bile en azından 17 yaşımdaki ben, bugünkü benliğimle buluştuğunda mutlaka "muhteşem" der. Çünkü korkarım o ne kadar düşünmüş olursa olsun hayatının böyle olabileceğini tahmin etmiyordu. 

Birkaç gün önce Street Dance of China 3 çekimleri sona erdi. Şimdi düşününce yine minnettar hissediyorum. Bu kaptanlarla; Hangliang-ge, Jiaer, Yibo ile buluştuğum için minnettarım. Programdaki takımımla ve üstün nitelikli dansçılarla tanıştığım için minnettarım. Yapım ekibindeki tüm personellere minnettarım. Kazanmak ya da kaybetmek bir yana, sokak dansının hakiki karizmasını görmeme olanak tanıdığınız için teşekkür ederim. 

Daima dans için tutkum olacağını düşünüyorum. Tıpkı final sahnesinde söz ettiğim gibi umarım bir gün yeniden herkesle buluşabilirim ve kabiliyetlerim herkesin rakibi, takım arkadaşı olmak için yeterli olur. 

Buna ek olarak 29 yaşına girdiğim bugün, yıllar öncesinden kariyer hayallerimle bağlantılı yeni bir aşamaya geçtim. Kendi stajyerlerimi seçip eğiteceğim!

Dürüst olmak gerekirse bu kadar destek ve teşvik almayı beklemiyordum. Bu sayede ben gerçekten ne yaparsam yapayım en iyisini yapmak, bana bakan hiçbir gözün yere eğilmesine izin vermemek, elde ettiğim hiçbir şansı boşa çıkarmamak istiyorum. 

Bugüne dek her gün çok minnettar hissettim. Pratik yapma fırsatım olduğu için, eğitim odasında gecelediğim 4 yılın her bir günü için, Zhang Yixing'i Zhang Yixing yapan tüm o engeller ve teşvikler için minnettarım. 

Zaman benim gibi pek kabiliyeti olmayan yalnızca sıkı çalışan normal bir çocuğun bugüne kadar gelmesine olanak tanıdı. Umarım ben daha da harika çocukların daha ileriye yürümesine yardımcı olabilirim. Benim yararlandığım gibi, umarım geçmişte benim üzerimde parlayan ışığı daha fazla çocuğa yayabilirim. 

Yeterince sebatkar olduğunuz, hayal kurduğunuz, minnettar bir kalp taşıdığınız, bekleyip sıkı çalıştığınız sürece ben size her şeyimi vermeye, elimden geleni yapmaya hazırım.

Bunu yapmak benim idealim, bunu yapabilmek ise benim şansım. 

Son olarak en en en şanslı hissettiğim konu Xback'lerime sahip olmak. SDOC3 finalindeki ışıklı panolarınız, çekim alanına gönderdiğiniz pasta, gazete ve dönme dolap, drone ve ülke çapında yapılan şeyler, sizlerden gelen doğum günü dilekleri, hepsini gördüm. 

Aynı zamanda kutlamalarınızı, teşviklerinizi ve yeni kariyer projeme olan güveninizi de gördüm. Siz benim cesaretim, şansım, en büyük tutkumsunuz. Ben çok aç gözlüyüm, 60 yaşına gelsem bile daima geçmişte sevdiğinize değen biri olmayı umuyorum. 

Bugün, 29 yaşına girdim. Hayallerimin peşinden gitmek için evden ayrılışımın 12. yılı. Çıkış yapalı 8 yıl, stüdyom açılalı 5 yıl, Chromosome Entertainment kurulalı 1 yıl oldu. 

Umarım  gelecek sene bu zaman sizlere gururla x sayıda çalışkan ve mükemmel çocuklar bulduğumu ve ne kadar geliştiğimi söyleyebilirim. 

Teşekkürler çocuklar. Her şey için minnettarım.

Çeviri: Mira @Layixingturkey

Eng: Eternallyixing, Youngstars710

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık