Ana içeriğe atla

[WEIBO GÜNCELLEMESİ] 210211 | Lay Zhang Weibo Güncellemesi


Bahar Festivali Galası'nın beşinci yılında Bahar Festivali Galası Stüdyosu'na ilk yürüdüğüm zamanki gibi heyecanlıydım. Geçtiğimiz beş yılda program hazırlıklarının başından itibaren, provalar ve ek provalardan geçip Yeni Yıl Arifesi Bahar Festivali Galası'nın sahnesine çıktığım ana dek her bir hazırlık sürecinde hem gergin hem de mutluydum. 

2021 Bahar Festivali Galası'ndaki <Picture Scroll> sahnemde Çin'in flüt, guzheng, Çin davulu, pipa gibi ulusal enstrümanlarını popüler müzik tarzlarıyla bütünleştirerek M-POP müzik tarzını yaygınlaştırmayı ümit ettik. 

<Picture Scroll>da ülkenin harika manzaraları, uçsuz bucaksız toprakları var, parşömende nesilden nesile aktarılan binlerce yıllık mürekkep resmi var. Aynı zamanda bu şarkının sadece dinamik ve genç olmakla kalmayıp büyük bir ülkenin görkemli devinimini taşımasını ve dıştan içe bu topraklarda duyduğumuz gururu ifade edebilmesini umuyoruz. 

Koreografide hocalar (koreograflar) ve ben sahnenin tamamını kullanmak ve böylesine iyi bir sahne tasarımına ve ışıklandırmaya uygun hareket etmek istedik. Arka planda Çin'in klasik dansını, sokak dansı, Krump ve diğer dans türleriyle kaynaştırarak Çin'in topraklarının ve kültürel resim sarmalının mümkün olduğunca zengin olduğunu göstermeyi ümit ettik. Böylece herkes sahnede binlerce yıl öteye yolculuk edebilecek ve genç jenerasyonların coşkusunu, canlılığını ve ülkelerine sevgisini görebilecekti.

Büyürken Bahar Festivali Galası'nın anılarının tesirinde kalmış genç bir Çinli müzisyen olarak bu sahnede durma fırsatını bulduğum, şarkı söyleyip dans ederek sevgimi, iyi dileklerimi yurduma ve yurttaşlara ifade etme şerefine sahip olduğum için çok mutlu ve gururluyum. 

Umarım 2021 yılında topraklarımızdan karelerin ve kültürümüzün kıymetini bilir durmaksızın verdiğimiz çaba ve gösterdiğimiz gelişme ile hayatımızda güzel bir resim çizeriz. 

Son olarak Xbackler, ilk sizin yeni yılınızı kutlamak istiyorum. Her anım sizlerin varlığı ve desteği sayesinde daha değerli. Teşekkür ederim, minnettarım ve birlikte ilerlemeye devam edelim. Umarım bu şarkıdaki tüm o harika anlamlar size ait olur. Bana verdiğiniz tüm cesaret ve güven için teşekkürler! Yeni yılınız kutlu olsun millet! 


*Lütfen çevirileri kaynak belirtmeden kullanmayınız. Teşekkürler.*


Çeviri: Mira @Layixingturkey

Eng Trans: Laydreamx 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık