Ana içeriğe atla

[RÖPORTAJ] 210414 | PEKİN SKP VALENTINO ETKİNLİĞİNDEN ESQUIRE RÖPORTAJI


ESQUIRE: İlk olarak, Yixing’in öz disiplin ile nasıl fit kaldığı hakkında konuşmasını istiyorum.

Zhang Yixing: Benim için, bu sadece egzersiz yapmaya ve dans etmeye devam etmekle oluyor.

ESQUIRE: Şu anda en çok ne yapmak istiyorsun?

Zhang Yixing: Müzik, TV yapımları ve Chromosome E.G. işleri üzerine sıkı çalışıyorum. Bunlar üzerinde ilerleme kaydetmeyi umuyorum.
ESQUIRE: Bu sefer Valentino'nun etkinliğine katılmakla ilgili ne gibi şaşkınlıklar yaşadın?
Zhang Yixing: Bugün Valentino’nun etkinliğine geldiğim için çok mutluyum. Valentino gelişmemde bana eşlik etti, bu markaya çok minnettarım. Bence bu sezonun en şaşırtıcı parçası Valentino’nun Roman Stud çantaları oldu. Çok güzel görünen, kişiselleştirilmiş parçalar.
ESQUIRE: Valentino’yu hangi üç kelime ile tanımlarsın?

Zhang Yixing: Bence tanımlayıcı kelimeler romantik, sokak stili ve haute couture (kişiye özel tasarım) ruhu olur.

ESQUIRE: Herkes için bir Valentino ürünü tavsiye edelim.
Zhang Yixing: Ben şiddetle yeni lansmanı yapılan çıtçıtlarla geliştirilmiş, unutulmaz, şık ve genç Roman Stud çantalarını tavsiye ediyorum.
ESQUIRE: Bugünkü kıyafetler hakkında konuşalım.
Zhang Yixing: Bugün One Stud ayakkabılarla beraber Valentino’nun 2021 erken sonbahar koleksiyonundan yeni bir takım elbise giyindim. Genel silüet ve desen giyilmesi çok rahat oluyor, insanlara gerçek bir güç hissettiriyor ve Valentino'nun sokak stilinin temasını sembolize ediyor.
ESQUIRE: Son zamanlarda rollerle ilgili yeni meydan okumaların var mı?
Zhang Yixing: Evet, benim için her rol bir meydan okumadır. Bu yüzden her rolü en iyi şekilde yorumlamaya ve herkesin beklentilerini karşılamaya çalışıyorum.
ESQUIRE: Yeni şarkı yolda mı? Bunu önceden açıklayabilir misin?
Zhang Yixing: Hazırlık aşamasında, umarım yakında herkesle buluşturabilirim. Buna ek olarak, "LIT" fiziksel albümü 19 Nisan'da piyasaya sürülecek, bu hayranlarımla benim tamamlamak için birlikte çalıştığımız ilk çember. Umarım gelecekte birlikte çalışacağımız çok daha fazla çember olacaktır.

ESQUIRE: Gelecekte müzik alanında hangi yeni tarzı denemek istiyorsun?
Zhang Yixing: M-Pop müziğini yapmaya, Çin kültürünü, geleneksel Çin müzik aletlerini ve popüler unsurları entegre etmeye devam edeceğim. Müziği daha çeşitli ve sanatsal hale getirmeye çalışacağım.

ESQUIRE: Geleceğe dair, hedeflerin ve hırsların nelerdir?
Zhang Yixing: M-Pop’u tanıtmaya devam edeceğim ve daha iyi müzikler yapmaya çalışacağım. Umuyorum ki tüm dünya Çin hikayelerini dinleyebilir ve Çin kültürümüzü anlayabilir. Ayrıca, Chromosome çocuklarını kendi yetersiz çabalarımla yetiştirebilmeyi umuyorum. İdol sektörü için bazı girişimlerde bulunabilir ve bazı değişiklikler yapabilirim.
ESQUIRE: Sektöre girdiğin andan itibaren senin için en büyük değişim neydi?
Zhang Yixing: Geçmişte, sanatçı Zhang Yixing olarak ilerledim ama şimdi artık yeni kimliklerim ve sorumluluklarım var. En büyük değişim bu olmalı.
ESQUIRE: Hayranlarınla arandaki ilişkiyi nasıl görüyorsun?
Zhang Yixing: Xback'ler ile özel bir varoluşa sahibiz. Onlar benim duygularımı benden daha fazla önemsiyorlar. İdeallerime saygı duyuyorlar ve onları destekliyorlar. Bu karşılıklı eşlik etme ve karşılıklı öğrenme ilişkisi.


[Lütfen çevirilerimizi kaynak belirtmeden kullanmayınız. Teşekkürler.]

  ENG TRANS: Laydreamx                                    TR ÇEVİRİ: Raln @Layixingturkey

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık