Ana içeriğe atla

[WEIBO GÖNDERİSİ] Chromosome Entertainment Group Ekibinin Yixing'e Mektubu




Sayın Zhang Yixing,

   Mart’ın bu baharında rüzgar hafif hafif eserken, otlar büyürken, ötleğen kuşu uçarken sizi “Back to Field”ın harika yolculuğuna göndermek üzereyiz.

   Tarlalar ve sıcak güneş bahara ait, keşifler ve maceralar bahara ait. Seyahatler ve hayat yine bahara uygun. Ve her biri sonsuz bilinmeyenin ve yeni ufukların eşlik ettiği bu öngörülebilir yolculuğa da uyum sağlıyor.

   Geçen birkaç yılda işinizi dikkatlice ve özenle tamamladınız, hayallerinizin peşinden cesurca ve korkusuzca gittiniz, 2019’da ilk solo konserinizi verdiniz, 2020’de ise kendi stajyerlerinizi yetiştirmek için Chromosome Entertainment Group’u kurdunuz. 2021’de şirketi rayına oturttunuz, sanatçı yönetimi ve stajyer eğitimi/seçimi alanlarında çalışmaya başladınız. Durmadan hayallerinize koştuğunuz bu süreçte yeni şeyler öğrenmeye, yeni bilgiler edinmeye, sürekli gelişmeye, kendinizi geçmeye, ilerlemeye devam ediyorsunuz.

   Fakat aynı zamanda kişisel gelişiminiz için koyduğunuz yüksek standartlardan ve yoğun programınızdan dolayı yıllardır hiç tatiliniz, hafta sonunuz olmadı. Kendi hayatınız ve eğlenceniz için hiç vaktiniz olmadı. Bu nedenle, bir süreliğine yavaşlamak için bu fırsatı değerlendirebilmenizi ve her zamanki rutin hayatın dışarısındaki cennete dikkatlice bakmanızı umuyoruz. Bir çiçeğin büyümesini izleyebilirsiniz, güneşin doğuşunu ve batışını izleyebilirsiniz, bizzat deneyimlemediğiniz harika bir hayatı izleyebilirsiniz.

   Aldığınız kutu çalışanların bahar geziniz için hazırladığı bir hediye.

   Günlük, GoPro ve Polaroid arasından birini seçip seyahate yanınızda götürebilirsiniz. Bu büyülü gezide gördüğünüz ve hissettiğiniz şeyleri kendi yöntemlerinizle kaydetmenizi umuyoruz. Umarız bu seyahatin ve “istek duyulan hayatın” keyfini çıkarırsınız.

   Patronumuzun Back to Field gezisinde beklediği şeyi bulabilmesini ve istek duyulan hayatın bir dönemini yaşayabilmesini diliyoruz.

Tüm Chromosome Ekibi

Mart 2021


[Lütfen çevirilerimizi kaynak belirtmeden paylaşmayınız. Teşekkürler.]

ENG: XingTweetTRANS, XingChannel, laydreamx

TR: Buse

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık