Ana içeriğe atla

[HABER] LAY ZHANG: YENİ BİR HUBLOT ELÇİSİ

 


Yetenekli yıldız Lay Zhang, kaynaşan kimliklerini ve çok kültürlü etkilerini Hublot ile paylaşıyor.

Hublot, Çinli Pop Yıldızı Lay Zhang'ın Hublot Ailesi'ne katıldığını; dünya müziğine ve gösteri sanatlarına İlk, Eşsiz, Farklı girişimini paylaştığını duyurmaktan gurur duyuyor. Lay, güçlü hırsıyla ve devamlı mükemmellik arayışıyla hareket eden bir insan. Performansın sınırlarını daima zorluyor, eşsiz ve dönüşebilir olan yeni ve farklı bir tarz yaratıyor. Sanatçı, dansçı, şarkıcı ve oyuncu olarak birçok yönünü kullanmasıyla farklı kimlikleri birleştirirken, Çin kültürünü de devrim niteliğinde bir müzikle ve gösteri sanatıyla birleştirebiliyor. Lay, sadece birkaç yıl içinde Asya'daki en büyük müzik sanatçılarından biri oldu. Her şeye sahip birisi ve hiçbir şey onun parlak yükselişini durduramaz gibi görünüyor.

Başarılı kariyerini hem müzikte hem oyunculukta dengeleyen Lay Zhang, ödüllü bir Çinli şarkıcı/söz yazarı, dansçı, müzik yapımcısı ve oyuncu. Yetenekli ve çok yönlü olarak tanınan Lay, ilk oyunculuk rolünü henüz 6 yaşındayken aldı. Çıkışını K-pop erkek grubu Exo'nun ve Çinli alt grup Exo-M'in bir üyesi olarak 2012'de yaptı, solo çıkışını ise 2016'da yaptı. Çin'deki en popüler genç idol olarak bilinirken, ABD'de başarı elde etmesiyle ve ABD Billboard 200 albüm listesine girmesiyle 2018'den beri teşhirini genişletti.

                

"Modern müziği ve dansı, Çin'de binlerce yıldır var olan kültürel hazinelerle birleştirerek yeni ve eşsiz bir tarz yaratmak istiyorum. Daima memleketimin geleneksel unsurlarıyla çalışıyorum ve bunu yeni bir ışık altında göstermek istiyorum. Hublot, saat üretiminde yeniliğe öncü olmasıyla ve saatlerinin eşsiz karizmasını ortaya çıkarmak için ileriye yönelik bir zihniyetle geleneğe cesurca yeniden şekil vermesiyle tanınıyor. Kendi alanlarımızda ikimiz de sınırları zorlamak istiyoruz. Hublot'ın büyük bir hayranı olarak Hublot Ailesi'ne katılmaktan onur duyuyorum."

- Lay Zhang / Hublot Elçisi


"Lay çok disiplinli bir sanatçı olarak Hublot'ın değerlerini mükemmel bir şekilde temsil ediyor: İlk, Eşsiz, Farklı. Hublot'ta istisnai işçiliği hırsla birleştirmeye inanıyoruz ve daima cesur yenilikleri kolluyoruz. Lay'in performansa olan bağlılığı, gelenekseli ve moderni birleştirmesi onu Hublot için mükemmel bir Elçi yapıyor. Lay'i ailede karşılamaktan mutluluk duyuyoruz, birlikte yeni fırsatları ve ufkumuzu genişletmeyi dört gözle bekliyoruz."

- Ricardo Guadalupe / Hublot CEO'su


Sanat ve tarzın birleşimi

Lay; performansı, dansı, şarkı söyleyişi ve oyunculuğu karıştırarak sahnede birçok kimliği başarıyla birleştiren Asyalı ilk sanatçılardan birisi oldu. Müzik tarzına "M-pop" veya Mixed (Karışık) Mandarin pop müzik deniyor - Çin kültürünü uluslararası kitleye getirmek amacıyla öncülük ettiği bir tarz. Kültürleri karıştırma zevki, gelenekselin ötesine geçen ve Hublot'ın "Birleşim Sanatı"nı tamamen içeren evrensel bir ifade dünyası yaratıyor.

Dansa ve müziğe eşsiz yaklaşımı, ona Çin'deki en iyi Krump dansçısı olarak ün kazandırdı. Çin kültürünü sokak dansıyla karıştırırken birleşim ruhunu kusursuz bir şekilde somutlaştırıyor. Eşi benzeri görülmemiş yüksek kaliteli sahnesiyle ve müzik performanslarıyla, çalışmalarını durmadan bir sonraki seviyeye taşıyor. Lay'in kendine özgü müzik dokunuşu, Çin müziğini dünyaya taşıyan, modern müzik tarzlarıyla birleşmiş geleneksel Çin müziği unsurlarını içeriyor.

Lay yıllardır Hublot saat koleksiyoncusu oldu. İlk, eşsiz ve farklı ruhu ise bugün onun Hublot Ailesi'ne katılmasına liderlik etti.


[Lütfen çevirilerimizi kaynak belirtmeden kullanmayınız. Teşekkürler.]

ENG: Hublot

TR: Buse

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[PROGRAM ÇEVİRİ] Idol Producer 1. Sezon Tüm Bölümleri

Idol Producer 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İzleme Linki 2: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Idol Producer 1

Zhang Yixing'in Geçmişine Biraz Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Anlatımlar 2005'ten bu yana Yixing'in sadık hayranı olan Tang Tang isimli bir kıza ait. Lay 2005 yılında Çin'de Star Academy programında yer aldığı sıralarda kendi baidu forumuna sahipti. Bu kişi, forumu onca yıl boyunca yöneten hayran. Hayranlarıyla buluşmada: Lay ile birkaç kez buluştuk. Onlardan biri gerçekten sıcak bir gündü fakat akşam fazlasıyla rüzgarlı oldu.  Arkadaşımla ben epey gergindik ama Lay gerçekten uyumlu, sıcakkanlı ve arkadaş canlısıydı tüm o zaman boyunca gülümsedi. Oturdu ve bizimle bir süre arkadaş gibi sohbet etti, hiç de gösterişli bir tavır sergilemedi. Üstelik bizim ricamız üzerine gitar çaldı ve dans etti. Arkadaşım Changshalı olmadığından ona çevreyi göstermeye gidecektik, dışarı çıktığımızda havanın iyice soğuduğunu farkettik. (kısa kollu giyiyordum) Lay bize baktı ve ''Bugün rüzgar çok kuvvetli. TangTang (hayran) kısa kollu giymiş neden sana çevreyi daha sonra göstermiyoruz, hadi içeri girelim. Sizinle biraz daha sohbet edeceği

[PROGRAM ÇEVİRİ] Go Fighting Bölümleri

Go Fighting 1. Sezon 1. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 2. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 3. Bölüm İzleme Linki: Tık tık İndirme Linki: Tık tık Go Fighting 1. Sezon 4. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 5. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 6. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 7. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 8. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 9. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 10. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık Go Fighting 1. Sezon 11. Bölüm İzleme Linki:  Tık tık İndirme Linki:   Tık tık